Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Vanitas Espai

Vanitas Espai

Salut i bellesa, Saló de bellesa
Vanitas Espai
1/7
Vanitas Espai
Vanitas Espai
2/7
Vanitas Espai
Vanitas Espai
3/7
Vanitas Espai
Vanitas Espai
4/7
Vanitas Espai
Vanitas Espai
5/7
Vanitas Espai
Vanitas Espai
6/7
Vanitas Espai
Vanitas Espai
7/7
Vanitas Espai

Time Out diu

Necessiteu un canvi de 'look'? Un tractament facial o corporal? Un massatge relaxant? Si busqueu un lloc especial on poder fer-vos tot això i molt més amb una atenció totalment personalitzada, Vanitas Espai és el vostre saló de bellesa. Situat al cor de l'Eixample i dissenyat amb un gust exquisit, amb la calidesa de la fusta i el blanc com tonalitats predominants, està pensat perquè només entrar ja us relaxeu. Una atmosfera ideal per a deixar-se cuidar. Vanitas Espai és molt més que un bonic i elegant saló d'alta perruqueria i estètica. Us expliquem el perquè:

Compta amb diferents zones diferenciades, de perruqueria (considerada una de les millors de Barcelona), estètica, bellesa i cura personal. I els professionals que treballen estan sempre al dia de les últimes novetats i tendències en cada camp i sabran assessorar-vos. A més, la seva atenció al client és al detall i us faran un diagnòstic previ sense compromís. Amb ells, aconseguireu el vostre millor 'look' d'acord amb el vostre estil i personalitat.

Fan extensions de cabell natural, per a tot aquell que vulgui lluir una cabellera perfecta. També fan extensions de pestanyes o de celles, pèl a pèl. A més, són creadors d'una tècnica exclusiva de metxes, les WOODLIGHTS. Sabíeu que moltes parelles dels jugadors del Barça les porten?

També tenen un servei de bronzejat amb canya de sucre, que aporta unes propietats excel·lents per a la pell. I si voleu oblidar-vos del maquillatge quotidià i estar sempre a punt per sortir de casa, podeu optar pel maquillatge permanent (micropigmentació), que pot durar entre dos i cinc anys.

A més, són experts en manicura, fan cursos d'auto-maquillatge, dissenyen 'looks' especials per a núvies i proposen un munt de serveis especials que cal tenir en compte com un espai VIP per a clients especials o targetes regal que podeu comprar-hi directament o a la botiga online.

I si encara no estàveu convençuts, segur que això us convenç: el 2018 va guanyar el premi Zhankyou International Wedding com a millor saló de perruqueria de Barcelona per a núvies.

Deixeu-vos cuidar i demaneu cita amb la màxima antelació possible!

Publicat

Detalls

Adreça Carrer París, 204
Barcelona
08008
Contacte

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening