Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Vanitas Espai

Vanitas Espai

Salut i bellesa, Saló de bellesa
Vanitas Espai
1/7
Vanitas Espai
Vanitas Espai
2/7
Vanitas Espai
Vanitas Espai
3/7
Vanitas Espai
Vanitas Espai
4/7
Vanitas Espai
Vanitas Espai
5/7
Vanitas Espai
Vanitas Espai
6/7
Vanitas Espai
Vanitas Espai
7/7
Vanitas Espai

Time Out diu

Necessiteu un canvi de 'look'? Un tractament facial o corporal? Un massatge relaxant? Si busqueu un lloc especial on poder fer-vos tot això i molt més amb una atenció totalment personalitzada, Vanitas Espai és el vostre saló de bellesa. Situat al cor de l'Eixample i dissenyat amb un gust exquisit, amb la calidesa de la fusta i el blanc com tonalitats predominants, està pensat perquè només entrar ja us relaxeu. Una atmosfera ideal per a deixar-se cuidar. Vanitas Espai és molt més que un bonic i elegant saló d'alta perruqueria i estètica. Us expliquem el perquè:

Compta amb diferents zones diferenciades, de perruqueria (considerada una de les millors de Barcelona), estètica, bellesa i cura personal. I els professionals que treballen estan sempre al dia de les últimes novetats i tendències en cada camp i sabran assessorar-vos. A més, la seva atenció al client és al detall i us faran un diagnòstic previ sense compromís. Amb ells, aconseguireu el vostre millor 'look' d'acord amb el vostre estil i personalitat.

Fan extensions de pestanyes o de celles, pèl a pèl. A més, són creadors d'una tècnica exclusiva de metxes, les WOODLIGHTS. Sabíeu que moltes parelles dels jugadors del Barça les porten?

També tenen com a servei destacat les extensions de pestanyes 6D, el lifting i el tint de pestanyes, BB Glow, entre d'altres.

A més, són experts en manicura, dissenyen 'looks' especials per a núvies i proposen un munt de serveis especials que cal tenir en compte com un espai VIP per a clients especials o targetes regal que podeu comprar-hi directament o a la botiga online.

I si encara no estàveu convençuts, segur que això us convenç: el 2018 va guanyar el premi Zhankyou International Wedding com a millor saló de perruqueria de Barcelona per a núvies.

Deixeu-vos cuidar i demaneu cita amb la màxima antelació possible!

Detalls

Adreça Carrer París, 204
Barcelona
08008
Contacte
També t'agradarà