Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Carn, peix o llegum

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Carn, peix o llegum

A quin equip jugues? Al Lesbos Futbol Club? Al Gai Balompié? Al Reial Salsa? Potser ets un cambrer i t’has de buscar la vida els diumenges? Aquí hi ha lloc per a tothom...

Advertising

Metro

Locals de nit Eixample

Un local sota terra on més d'un ha trobat el cel. Dues pistes de ball per les que es reparteixen els amants del petardeig i de l'electrònica més ballable, cambra fosca, i una acurada programació de cafè-teatre la matinada dels dilluns.

Aire

Locals de nit Eixample

Discoteca ideal per a les dones que només volen dones i els agrada anar acompanyades del seus amics masculins, un clàssic de la nit lèsbica barcelonina. El primer dijous de mes acull la festa 'Stupenda', que inclou un striptease femení.

Advertising

El Cangrejo Eixample

Locals de nit Eixample

El germà petit de El Cangrejo del Raval és un dels locals que millor funcionen del Gaixample. Hi podreu ballar èxits recents i música nacional en bona companyia. No és tan 'kitsch' com el seu parent més pròxim però déu n'hi do..

Átame

Locals de nit Eixample

Sona Mónica Naranjo, Raphael i, de sobte, Madonna. És el que passa en aquest bar, que proposa tardes tranquil·les i nits molt més mogudes al ritme de la música més 'petarda' de tots els temps. Els dimarts hi ha una 'happy hour' de 19 a 22 h, i també els dimarts, els dijous i els diumenges, a mitjanit, sempre hi ha espectacle. El transformista Patrick, un clàssic de l'ambient barceloní, és un habitual de la sala.

Advertising

Bacon Bear Bar

Locals de nit Eixample

Un autèntic clàssic de l'ambient. L'epicentre de l'oci 'bear' barceloní. Els dijous organitzen un berenar on podreu picar alguna cosa mentre feu nous amics. Panxuts i contents.

Advertising

Club Catwalk

Música Ciutat Vella

En les seves bones nits, remenar l'esquelet en aquest club es com fer-ho en una nit de premis hip hop de la MTV facció macarra. Molta ungla daurada, talons quilomètric i caputxes amb sabatilles. Això si, sense metralletes.

Advertising

The One

Música Sants - Montjuïc

Discoteca multiespai situada al Poble Espanyol. Un disseny d'avantguarda amb grans projectors i un joc de llums impressionant apropen al The One al nivell dels grans clubs europeus. Segons les nits, proposen sessions per a diferents tipus de públic.

Shoko

Música La Barceloneta

Sofisticat i una mica repentinat, amb tocs moderadament exòtics a ritme de música electrònica. Ideal per dur les visites de compromís, celebrar festes de nivell i, sobretot, per deixar-se veure i poder trobar-se amb algun famós. Hi podeu fer el primer còctel a la terrassa, sopar cuina de fusió o anar-hi directament a la nit per ballar a ritme de DJ. La gràcia és fer-ho tot: primer copa, després sopar i finalment una altra copa amb ball inclòs. Llavors us deixeu d'històries, us descalceu i us n'aneu a la platja a gaudir de la brisa i les onades. –M.G

Consulta l'agenda LGTB
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising