El paradís dels 'singles'

A Barcelona hi ha un circuit de solters (‘singles’) que va més enllà de les pàgines de contactes i s’estén a la vida nocturna de la ciutat. Voleu saber on es reuneixen?

Els dimecres, a partir de les 20 h, aquest bar s'omple de solters amb ganes de beure i veure. L'ambient és distès, la gent és molt amigable i tothom sap al que va. Ara bé, les sortides de to i els comportaments paposos no són ben rebuts. Aquí és lliga, sí, però amb classe.

Cada dijous a les 20 h comença a l'Irish Rock una de les kedadas -com es diu en l'idioma single- de solters amb més renom de la ciutat. No us amoïneu si ja esteu més a prop dels 40 que dels 30: hi ha veterans que coneixen aquestes guerres millor que ningú.


Conegut pels més vells del poble com a Imperator, el Duvet és també un punt de trobada per a solters de Barcelona. El lloc és perfecte per a aquesta mena de batalles: música animada, espai per ballar (i intimar) i molta elegància. I qui es deixi espantar pels vells fantasmes, la franja d'edat va dels 25 als 45 anys i la música és actual. Proveu-ho els divendres.

Aquí hi abunden les reunions de singles, i és que és el club ideal per fer i desfer sense entrebancs i en un ambient molt selecte. Ubicat on abans hi havia l'extint Pacha, Oshum s'ha convertit en un oasi de solteria i bon gust. Es rumoreja que la festa de carnaval per a singles va ser sonada.

El Baviera és una de les escoles d'idiomes més estimulants de la ciutat. Aquest bar-resturant acull grups d'intercanvi d'idiomes entre singles. Els dijous a partir de les 19.30 i fins a les 21.30 h. L'horari és perfecte: si has lligat, tens tota la nit per davant per anar a sopar, ballar salsa i, si Déu vol, acabar amb focs artificials el que havia començat com una simple conversa en anglès. També organitzen grups els divendres a les 17h i, per als matiners, els dissabtes a les 10 h.

Els singles també volen ser triunfitos per una nit. Que carai, els karaokes són perfectes per lligar i conèixer gent: després d'agafar el micro i fer de Bisbal, entrar-li a un solter o una soltera és bufar i fer ampolles. El 16 de febrer es va fer la primera kedada: prometen fer-ne més si la cosa funciona.

Joan Miró, 8 (Vila Olímpica)
93 225 50 91
www.karaoke-barcelona.com

Comentaris

2 comments
Carlos

Toda esta información está desfasada.Hace mas de año y medio que no hay quedadas los miércoles en el snooker y en el l'Irish Rock (plaza urquinaona),casi tres años.En el duvet,no dejan,salvo alguna escepción pasar a los mayores de 40 (los viernes y sábados noche),el resto de la semana mas bien solo hay gente madura y el domingo tarde parece un geriátrico.El oshum,hace mas de dos años,casi tres que tampoco recoge ningún evento de ningún grupo de singles.Y en cuanto al karaoke,al que solían ir no era el de la vila olimpica,sino al de la calle C/ Rocafort,187 lamado "A viva voz",del mismo dueño por cierto.

Maria

Podrieu suggerir locals de singles a partir de 45 anys. Merci.