Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El paradís dels 'singles'

A Barcelona hi ha un circuit de solters (‘singles’) que va més enllà de les pàgines de contactes i s’estén a la vida nocturna de la ciutat. Voleu saber on es reuneixen?

Publicitat

Els dimecres, a partir de les 20 h, aquest bar s'omple de solters amb ganes de beure i veure. L'ambient és distès, la gent és molt amigable i tothom sap al que va. Ara bé, les sortides de to i els comportaments paposos no són ben rebuts. Aquí és lliga, sí, però amb classe.

Cada dijous a les 20 h comença a l'Irish Rock una de les kedadas -com es diu en l'idioma single- de solters amb més renom de la ciutat. No us amoïneu si ja esteu més a prop dels 40 que dels 30: hi ha veterans que coneixen aquestes guerres millor que ningú.


Conegut pels més vells del poble com a Imperator, el Duvet és també un punt de trobada per a solters de Barcelona. El lloc és perfecte per a aquesta mena de batalles: música animada, espai per ballar (i intimar) i molta elegància. I qui es deixi espantar pels vells fantasmes, la franja d'edat va dels 25 als 45 anys i la música és actual. Proveu-ho els divendres.

Aquí hi abunden les reunions de singles, i és que és el club ideal per fer i desfer sense entrebancs i en un ambient molt selecte. Ubicat on abans hi havia l'extint Pacha, Oshum s'ha convertit en un oasi de solteria i bon gust. Es rumoreja que la festa de carnaval per a singles va ser sonada.

El Baviera és una de les escoles d'idiomes més estimulants de la ciutat. Aquest bar-resturant acull grups d'intercanvi d'idiomes entre singles. Els dijous a partir de les 19.30 i fins a les 21.30 h. L'horari és perfecte: si has lligat, tens tota la nit per davant per anar a sopar, ballar salsa i, si Déu vol, acabar amb focs artificials el que havia començat com una simple conversa en anglès. També organitzen grups els divendres a les 17h i, per als matiners, els dissabtes a les 10 h.

Els singles també volen ser triunfitos per una nit. Que carai, els karaokes són perfectes per lligar i conèixer gent: després d'agafar el micro i fer de Bisbal, entrar-li a un solter o una soltera és bufar i fer ampolles. El 16 de febrer es va fer la primera kedada: prometen fer-ne més si la cosa funciona.

Joan Miró, 8 (Vila Olímpica)
93 225 50 91
www.karaoke-barcelona.com

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat