Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Idees per lligar fora dels bars

Lligar és un esport que no només es practica a discoteques i bars. Aquí teniu idees per lligar a altres àmbits i amb altres eines: són alternatives aplicables a la vida diària perquè suqueu de gust

Publicitat

Els cànids són una de les formes més efectives de trencar el gel i, si jugueu bé les vostres cartes, es poden convertir en una font inesgotable de contactes. La clau és freqüentar els parcs i les places on s'apleguen gossos i amos i, amb l'excusa de "Quina raça és?", "Ai que mono" o "Quin pinso li dones?" ja haureu tirat la canya. Els animalons (preferiblement petits i amigables) sempre funcionen i posen tendre.

I no ho diem perquè us poseu catxes, res d'això. Segons una enquesta recent, gairebé la meitat de la gent que s'apunta a un gimnàs... ho fa per lligar! Classes d'aeròbic plenes de cossos suats, cintes de córrer amb tota mena de carn fresca en moviment, hidromassatge comunitari... I si teniu sort, potser us toca la loteria i us ho feu amb el monitor de fitness: bingo!

Boda es sinònim de lligar. Com que els casoris d'amics o familiars no són gaire freqüents, el millor que podeu fer es investigar i colar-vos a d'altres. Tinc un amic que fa temps que s'hi dedica, i ha refinat l'art de la intrusió a casaments fins a límits insospitats. Un cop dins, només haureu d'esperar a l'hora del ball i tindreu cosins i cosinetes tendres i èbries a la vostra disposició.

Si teniu una Wii, una bona provisió de whisky i birra, i feu córrer la veu, els caps de setmana tindreu la casa plena de gent i coneguts de coneguts. Ah, que teniu una Play? Compreu-vos el Singstar i descobrieu què és triomfar: no sé què dimoni té aquest joc de karaoke, però t'emplena el pis de gent amb ganes de guerra. I als veïns que els bombin.

Fotografia, dansa, ioga, tast de vins... l'oferta és molt àmplia i n'hi ha per a tots els gustos i butxaques. Si enyoreu els bons temps de la universitat (i, especialment, lligar amb companys o companyes de classe) és la vostra opció: és perfecte per conèixer gent I el tema de conversa el teniu garantit.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat