Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Ja ha arribat el SEXtiu!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Ja ha arribat el SEXtiu!

Amb el hashtag #SEXtiuBCN engeguem una campanya per saber quins són els llocs on heu somiat practicar sexe (o heu aconseguit fotre un bon clau)

Per Time Out Barcelona
Advertising

Arriba l'estiu i amb ell els pantalons curts, les faldilles, els escots, els biquinis i els vestits minúsculs. Aquestes setmanes pugen les temperatures, arriben les revetlles i els comptes d'Instagram s'omplen de fotos dels primers banys a la platja i de cuixes que ja comencen a agafar color. Ens despullem, de roba i també de manies. Adéu als nòrdics, a les bufandes i a les mitges gruixudes: com cantaven Radio Futura, això és una escola de calor! Treiem-nos el prejudicis i llancem-nos a la piscina: lliguem tot el que puguem, acostem-nos a aquell noi o noia que ens agrada i atrevim-nos a anar més enllà! Per això ens hem animat i estem preparant un nou número de Time Out on explicarem trucs i tàctiques per lligar, bars on trobar un company de llit i espais on mai us imaginaríeu que es pot fotre un bon clau.

Per això us demanem la vostra complicitat perquè ens expliqueu llocs on heu somiat practicar sexe (o heu aconseguit fotre un bon clau). El telefèric de Montjuïc, la casa dels miralls del Tibidabo, el Laberint d'Horta o els lavabos de l'Apolo... totes les idees són benvingudes!

Contagieu-vos de l'esperit de l'estiu i participeu amb el hashtag #SEXtiuTOB. Les propostes més atrevides sortiran a la nostra revista i, a més, podreu aconseguir un premi a l'altura de les circumstàncies: un sopar romàntic a l'Observatori Fabra i una nit d'hotel en un dels llocs més picants de la ciutat: La França!

Sorprengueu la vostra parella (o la vostra conquesta d'aquesta setmana o a qui us vulgueu endur al llit o a la persona que protagonitza els vostres somnis més calents, nosaltres no ens hi fiquem) amb un sopar en un dels llocs més especials de Barcelona. Al'Observatori Fabra organitzen els coneguts Sopars amb estrelles, on podreu gaudir del cel estrellat i d'una conferència sobre astronomia mentre degusteu els millors plats. Un plaer per a tots els sentits! La nit s'escalfarà a La França, el famosíssim hotel per a parelles on podreu gaudir d'una nit en una de les seves suites: miralls, jacuzzi i sorpreses per donar ales a la vostra imaginació!

Ja ho sabeu, feu pujar la temperatura al compte de Twitter de @timeoutbcn. Jugueu amb la vostra imaginació. Fotre un clau en un lloc original pot tenir premi!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising