Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Vols tenir una cita a Barcelona?

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

ONCE

Vols tenir una cita a Barcelona?

Et proposem 8 maneres de quedar amb gent que et robi el cor!

Advertising

Les presses del dia a dia, els horaris impossibles, l'hostilitat d'anar corrent a tot arreu i unes agendes amb els horaris massa apretats, fan que, cada vegada més, lligar sigui tota una odissea. Coneixes el concepte 'masturdating'? Significa tenir una cita amb tu mateix i, tot sovint, ser capaç de fer coses sol és la millor manera de trobar altres persones com tu; amb els teus interessos, desitjos  i aficions. Cada dia sembla més complicat trobar l'amor, per això, aquí t'oferim una llista amb 8 propostes irrefutables, des de l'aplicació Wans fins a apuntar-se a ballar o anar de concerts. T'ajudaran a trobar l'amor a la ciutat! 

Running

1. Practica esports en grup

Res uneix més que una afició compartida. Però, i si a més aquesta t'ajuda a generar endorfines i oxitocina? I és que no cal que t'expliquem les mil maravelles de córrer, segur que ja les coneixes. Però, has provat mai de fer-ho en grup? 
A més d'ajudar-te a crear un hàbit saludable, també coneixeràs altres persones i, al menys, et garantim que tindreu una afició en comú. 
Barcelona és una ciutat eminentment runner i hi ha molts grups, centres cívics, gimnassos i organitzacions que organitzen sortides de runners per la ciutat. Potser entre cursa i cursa trobes el veritable amor...

caca

2. Posa un matchmaker a la teva vida!

Internet i les app’s han revolucionat el món de les relacions i la figura de Cupido s’ha fet 2.0! Nombroses aplicacions posen al servei dels usuaris una figura intermediària per buscar afinitats entre els perfils, però n’hi ha algunes que es superen. Els matchmakers de Wans busquen la qualitat per sobre de la quantitat i es centren en encertar. Analitzen el teu perfil sense deixar escapar cap detall: la teva forma de vestir, els teus gustos, els teus interessos, la forma de moure’t per la vida... I com que tenen accés a una base de dades impressionant, es dediquen amb passió a buscar-te la parella perfecta. Cada migdia et suggereixen d'1 a 4 persones. Després, tens 24 hores per a decidir si t'agraden o no i parlar-hi per xat. Si hi parles abans que passin les 24 hores, podreu parlar tan com vulgueu de manera totalment gratuïta. Amb ells, la trobaràs segur!

Advertising
concert

3. Vés de concerts!

I és que si una cosa té Barcelona és una enorme oferta musical; des de macroconcerts a l'aire lliure, fins a petits concerts en sales privades, passant per bars musicals i centres cívics. L'oferta és variada i, en cada una de les propostes, l'ambient, ideal per a conèixer gent. 

Hi ha molts lubricants socials però, sense cap mena de dubte, la música és un d'ells. Posa música, somriures, bon ambient i begudes fresques i ja ho tens fet! Si ets un melòman, aquesta opció és ideal per a tu; t'asseguraràs conèixer persones amb els teus mateixos gustos i interessos. I ja se sap, parlar de música és com parlar de gatets; trenca el gel i uneix com res!

Barcelona Romàntica

4. Practica slow datting...

T’agradaria conèixer algú interessant cada migdia? Una persona a mida dels teus gustos i especialment triada per a tu? Doncs això és el que proposa Wans, una innovadora app d’slow dating. Els seus matchmakers et suggereixen cada dia fins a quatre perfils, aquells que són quasi 100% compatibles amb el teu. I si us agradeu, teniu 24 hores per decidir si voleu conèixer-vos i parlar al xat il·limitadament, per tal que disposeu d’atenció mútua en exclusiu. Temps suficient per conèixer algú i... per trobar l’amor!I en cas de no ser el que es buscava, l’endemà a migdia hi ha noves possibilitats.

Advertising
Language for Exchange
© Language for Exchange

5. Apunta't a l'intercanvi d'idiomes!

Aprendre idiomes mentre coneixeu gent de fora que, en la majoria d’ocasions, té moltes ganes de barrejar-se amb habitants locals és, sens dubte, una bona manera d'ampliar el ventall del target de les mitges taronges. I és que, aquests grups s’acostumen a trobar com a mínim un cop per setmana i fan molt més que practicar llengües: van a veure exposicions, organitzen excursions, sopars, etc. Us podeu apuntar gratis a la Borsa d’intercanvi lingüístic de la UB o als grups d’horari nocturn que organitza la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, entre d'altres.
Pot ser que trobis l'amor de la teva vida i, si més no, mentre ho fas, vas millorant les teves competències lingüístiques! El que se'n diu matar dos ocells d'un tret.

solidaritat, voluntariat, solidaris

6. Ajuda els altres

Poques coses enamoren més que una persona altruista i compromesa en les causes socials. I és que, tots sabem que cada dia hi ha més persones amb dificultats però, hi ha gent compromesa que els ajudi? Si una cosa cohesiona més que un projecte comú, és un projecte comú contra una injustícia. Lluitar conjuntament no només t'aproparà a altres persones, sinó que, a més, et farà sentir bé. Les organitzacions on us podeu apuntar són quasi infinites i és que, malauradament, hi ha molta gent que necessita ajuda. Entre elles hi ha la Fundació Arrels que ajuda als sense sostre o bé els Amics de la gent gran, on a més organitzen sessions informatives per als nous voluntaris.

Advertising
Karma

7. Surt! Res de quedar-te al sofà!

A la nit barcelonina hi ha pistes que s’omplen de gent ballant i amb ganes de seduir i deixar-se seduir, llocs on potser no trobaràs la persona de la qui enamorar-te per la resta de la teva vida, però... on lligaràs segur! El Karma, el Luz de Gas o el Trauma són alguns dels clàssics que no cal perdre de vista, i per on sempre, en un moment o altre, pot passar aquella persona que et robarà el cor. Deixa’t anar!

swing

8. Aprèn a ballar!

Salsa, swing, bachata, jazz... I és que hi ha tants estils com persones. Trobaràs cursos a centres cívics, centres privats i fins i tot en algunes organitzacions de barri. L'avantatge de ballar, a banda de generar endorfines, augmentar l'autoestima i fer exercici, és que, en la majoria de casos, es fa en parella. No importa el teu sexe ni què t'agradi, l'important és que coneixeràs gent oberta, alegre i dinàmica i a més faràs exercici. Hi ha poques activitats tan win-win com aprendre a ballar... I si d'una cosa t'hem d'advertir és que, creu-nos, enganxa i molt!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising