Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
sexe, sexi, sexy, petons, boques
FOTO: Shutterstock

Quant en saps, de sexe?

9 preguntes per posar a prova els teus coneixements sobre pràctiques i tendències sexuals. T'hi atreveixes?

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

El Termcat prepara un diccionari sobre termes relacionats amb el sexe i l'erotisme amb la col·laboració de Time Out Barcelona. Amb nou definicions que avancem, hem fet un test en què pots posar a prova els teus coneixements sobre pràctiques sexuals. Posa't a prova!

1. 

 

2. 

 
Publicitat

3. 

 

4. 

 
Publicitat

5. 

 

6. 

 
Publicitat

7. 

 

8. 

 
Publicitat

9. 

 

I aquí les respostes...

1. 

B)
El 'blizz' és la pràctica sexual en què dues parelles heterosexuals admeten un apropament sexual, parcial o total, entre les dues dones, mentre que els homes hi participen només com a espectadors.

2. 

B)
L’'intercanvi tou' (de l’anglès 'soft swing') és la pràctica sexual en què es produeix un intercanvi de parelles amb la intenció de practicar jocs sexuals diversos que no inclouen la penetració.

Publicitat

3. 

A)
El 'kokigami' és un joc eròtic d’origen japonès que consisteix a embolicar el penis amb una disfressa de paper

4. 

B)
'BDSM' es defineix com el conjunt de pràctiques sexuals considerades no convencionals que té com a objectiu despertar, obtenir o augmentar el desig sexual. Les sigles corresponen a BD ('bondage' i disciplina), DS (dominació i submissió) i SM (sadomasoquisme).

Publicitat

5. 

C)
En una relació sexual, el 'bondage' és el lligament d’una persona per immobilitzar-la parcialment o totalment, amb la intenció d’obtenir o augmentar el plaer sexual tant de qui lliga com de qui és lligat.

6. 

B)
Es defineix com a ‘cuir’ (de l’anglès 'leather') la persona que forma part d’una comunitat caracteritzada per vestir amb cuir per motius estètics o finalitats eròtiques o per utilitzar aquesta matèria com a fetitxe en les pràctiques sexuals.

Publicitat

7. 

A)
L’'squirting' o ejaculació a doll és un tipus d’ejaculació femenina que consisteix en l’expulsió a doll de líquid ejaculatori en grans quantitats.

8. 

C)
Sèxting, esclar.

Publicitat

9. 

A)
El 'facesitting' és la pràctica sexual en què un dels membres de la parella s’asseu, frega o acosta repetidament la zona genital sobre la cara de l’altre, de forma frontal o inversa.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat