Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

SORTEIG SOPAR PER A DUES PERSONES A BLACK MARINA

Terminis i condicions

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

COM PARTICIPAR

Aquest concurs està organitzat per Time Out Spain Media SL (“Time Out”) conjuntament amb Grand Marina Eurostars Hotels (“Proveïdor del premi”). Segueixi en xarxes socials els perfils de @eurostarshotels i @timeoutbcn, segueixi les indicacions del post on s’anuncia el concurs, ompli el formulari de participació i entrarà a formar part d’un sorteig en el qual se seleccionarà un guanyador a l’atzar (la “Participació”). Enviï la seva Participació en completar el formulari disponible a Time Out Barcelona entre el 8 de juliol i el 25 de juliol de 2021 per tenir una oportunitat de sortir seleccionat per guanyar l'experiència gastronòmica per a dues persones EntreCôte, EntreDos a la terrassa Black Marina de l'hotel Grand Marina d'Eurostars Hotels (el “Concurs”).

COM FUNCIONA

Completi el formulari de participació i entrarà a formar part d’un sorteig en el qual se seleccionarà un guanyador a l’atzar.

TERMINIS I CONDICIONS GENERALS DEL CONCURS

1

El concurs comença a les 12:15 a.m. del 8 de juliol (la “Data d’inici”). El concurs finalitza a les 11:45 p.m. del 25 de juliol (la “Data de finalització”)

2

Podran participar del Concurs tots els residents a Espanya que siguin majors de 18 anys, amb excepció dels empleats de Time Out i del Proveïdor del premi, els seus representants i contractistes i els seus familiars.

3

No s’acceptaran Participacions múltiples.

4

En carregar la seva Participació, vostè entén que formarà part del Concurs i està d’acord amb les normes del Concurs (les “Normes”). Time Out es reserva el dret de no admetre qualsevol Participació dins del Concurs en qualsevol moment si té motius per creure que el participant ha incomplert alguna de les Normes.

5

Els participants mantindran els drets d’autor respecte de les respectives Participacions que enviïn per aquest Concurs. Tanmateix, els participants accepten que, en enviar una Participació en el Concurs, li atorguen a Time Out una llicència lliure del pagament de regalies, perpètua i irrevocable per a utilitzar i tornar a publicar la seva Participació. Això inclou que Time Out comparteixi la Participació mitjançant les xarxes socials i publicacions arreu del món a qualsevol de les seves publicacions, llocs web o materials publicitaris.

6

Time Out notificarà el guanyador per telèfon o per correu electrònic dins dels 5 dies posteriors a la Data de finalització.

7

El guanyador serà seleccionat a l’atzar per un sorteig a realitzar-se amb totes les respostes correctes. 

8

El paquet del premi inclou l'experiència gastronòmica EntreCôte, EntreDos: un sopar persones a la terrassa Black Marina de l'hotel Grand Marina d'Eurostars Hotels. (el “Paquet del premi”).

9

Totes les Participacions han de ser enviades per l’escriptor original de la Participació.

10

Al guanyador se li pot requerir que participi en campanyes publicitàries, la qual cosa pot incloure prendre-li una fotografia amb finalitats publicitàries i de premsa.

11

Totes les Participacions que Time Out consideri inapropiades o ofensives quedaran desqualificades.

12

Eurostars Hotels Grand Marina proveirà el Paquet del premi, el qual és subjecte als seus terminis i condicions, disponibles AL FINAL D’AQUESTS TERMES I CONDICIONS.

13

Es notificarà al guanyador utilitzant la informació de contacte enviada al moment de pujar la seva Participació. Se li pot demanar al guanyador que presenti identificació.

Aquell guanyador amb el qual no sigui possible comunicar-se o que no torni a comunicar-se dins de les 48 hores d’haver sigut notificat quedarà desqualificat.

D’aquesta manera perdrà el dret a la recepció del premi, no rebrà  cap compensació i se seleccionarà a un participant suplent com a guanyador alternatiu.

14

Es podrà obtenir el nom del guanyador mitjançant una sol·licitud escrita dins d’un sobre amb direcció i segell enviat a Time Out Spain Media SL, Plaça Reial, 18, 1r 08002 Barcelona. Aquesta sol·licitud escrita ha d’indicar quin és el concurs pel qual se sol·liciten les dades del guanyador. També es podrà obtenir el nom del guanyador per correu electrònic a competitions@timeout.comLa data límit per realitzar això és el 25 d’agost de 2021.

15

La selecció del guanyador per part de Time Out és final i vinculant pels participants. No s’atendrà cap reclam.

16

El Paquet del premi no és negociable, transferible ni reemborsable.

17

Time Out no es responsabilitza per les pèrdues o els danys causats de qualsevol forma, incloent-hi, a tall d’exemple, els danys indirectes o les lesions personals patides o suportades en relació amb el Paquet del premi (amb l’excepció de la mort o les lesions personals causades per la pròpia negligència de Time Out).

18

En cas de circumstàncies imprevistes, Time Out i el Proveïdor del premi es reserven el dret de reemplaçar el Paquet del premi per un alternatiu d’igual o major valor.

19

Time Out no es responsabilitza en cas que el Proveïdor del premi refusi a entregar el premi.

20

Time Out i el Proveïdor del premi no seran responsables per l’incompliment de les seves obligacions o per l’endarreriment en el compliment de les seves obligacions en cas d’accions, omissions o circumstàncies que estiguin fora del control raonable per part de Time Out o del Proveïdor del premi i que impedeixin que Time Out i el Proveïdor del premi compleixin amb les Normes. Time Out es reserva el dret de modificar, endarrerir, posposar o cancel·lar el Concurs en cas de circumstàncies que excedeixin el seu control raonable.

21

Aquest Concurs i les Normes es regiran per les lleis del Regnat d’Espanya i estan sotmesos a la jurisdicció exclusiva dels tribunals espanyols.

22

En participar en aquest Concurs, tots els participants presten el seu consentiment perquè Time Out processi la seva informació personal amb els fins de portar endavant aquest Concurs.

23

L’organitzador d’aquest Concurs és Time Out Spain Media SL, Plaça Reial, 18, 1r 08002 Barcelona i totes les referències a Time Out signifiquen Time Out Spain Media SL. Time Out tindrà el dret d’atorgar llicències a les seves empreses associades i llicenciataris respecte a qualsevol dret atorgat a Time Out.

TERMINIS I CONDICIONS ESPECÍFIQUES DEL PREMI

El premi inclou l'experiència gastronòmica per a dues persones EntreCôte, EntreDos a la terrassa Black Marina de l'hotel Grand Marina d'Eurostars Hotels, valorada en 49€ cada un.

Time Out contactarà amb el guanyador i li demanarà dades de contacte que facilitarà a Eurostars Hotels Grand Marina. En cap cas es demanaran dades bancàries.

Posteriorment, es facilitarà al guanyador el contacte de l’hotel per fer la reserva. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat