Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Homes. Focus

5 raons per anar a veure 'Homes, la comèdia musical' al Teatre Condal

Què tenen en comú els homes i les dones? Estem condemnats a no entendre'ns? Aquesta comèdia àcida reflexiona sobre els rols de gènere i us farà passar una bona estona. Us donem 5 raons per anar a veure-la!

Time Out en col·laboració amb Focs
Publicitat

1. Perquè les dones també són protagonistes

Campanyes com al d'On són les dones posen de manifest el masclisme latent que existeix a la nostra societat. Hi ha menys dones a les editorials dels diaris, les tertúlies televisives i també, per què negar-ho, al teatre. A 'Homes' trobareu cinc dones sobre l'escenari, que reclamen el seu espai i ser protagonistes. Ens agrada veure un repartiment tan femení!

2. Perquè ens agraden Carol López i Sergi Belbel

López i Belbel han escrit aquesta obra, inspirant-se en el fenomen teatral 'Homes!' de T de Teatre que va revolucionar la cartellera l'any 1994. Ens agrada la col·laboració entre aquests dos dramaturgs, que han estat al front de projectes tan interessants com 'Una història en quatre parts' i 'Germanes' (Carol López) o 'A la Toscana' i 'Forasters' (Sergi Belbel). Tenim ganes de veure què poden fer junts!

3. Perquè a la vida també toca riure

La cartellera teatral de Barcelona està plena d'obres dramàtiques i reflexives. I ens agraden! Però de tant en tant tenim ganes de seure a la butaca i que ens facin riure. Riure per oblidar la feina i els problemes, riure per animar-nos la tarda, riure fins que ens faci mal la panxa. Si vosaltres també ho voleu fer, no us perdeu aquesta comèdia.

4. Per la música de Marc Parrot

Marc Parrot ha escrit cançons inèdites pensades per aquesta obra. Les actrius les cantaran en directe donant a la peça un ritme trepidant i divertit. Parrot fa un èxit darrere l'altre, així que és un gran valor per 'Homes'. Sortirem cantant!

5. Per cinc dones excepcionals

Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent són les protagonistes d'aquesta comèdia musical. Les veurem cantar, ens faran riure i ens confrontaran als tòpics dels homes i les dones des d'una nova perspectiva. I sempre amb molt d'humor. 
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat