Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 raons per no deixar escapar 'E.V.A' de les T de Teatre

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

T de Teatre
T de Teatre

5 raons per no deixar escapar 'E.V.A' de les T de Teatre

La companyia celebra 25 anys de trajectòria amb un espectacle dirigit per Julio Manrique que torna a ser un dels plats forts de l'inici de temporada

Per Time Out en col·laboració amb Focus
Advertising

Qui no ha rigut amb les T de Teatre? Atresoren una de les trajectòries més sòlides de l'escena teatral catalana, amb 11 obres entre les quals s'amaguen èxits com la ja clàssica 'Homes!' o altres èxits més recents com 'Delicades'. Ara tornen per obrir la temporada del Romea amb la seva darrera obra, que ja ha estat tot un èxit, 'E.V.A', un espectacle de Julio Manrique que, sense perdre el seu to de comèdia característic, ens transporta al tema del dolor. Aprofiteu-ne l'ocasió!

E.V.A.
© David Ruano

Temps limitat

'E.V.A' torna a la cartellera però ho fa per un temps limitat, només del 6 de setembre al 14 d'octubre. Afanyeu-vos si no us voleu quedar sense veure aquesta obra sobre quatre amigues antigues companyes d'escola. Històries creuades que ens faran reflexionar sobre el dolor, la seva poètica i les seves diferents formes. Una dosi de realitat que ens emociona i, al mateix temps, ens fa riure.

 

E.V.A.
© David Ruano

L'èxit les avala

Més de 40.000 espectadors han vist 'E.V.A' des de la seva estrena. El públic coneix i estima la feina d'aquestes actrius que a banda de fer teatre van triomfar a la televisió amb sis temporades de la sèrie 'Jet Lag'. L'obra compta amb la presència d'Àgata Roca, Rosa Gàmiz, Marta Pérez i Carme Pla, a més d'altres convidats i amics de la companyia com són Carolina Morro, Albert Ribalta i Jordi Rico.

Advertising
E.V.A.
© David Ruano

Aniversari feliç

'E.V.A', a més, serveix per celebrar els 25 anys a escena de les T de Teatre. Fundada l'any 1991, la companyia ha representat més de 2.700 funcions, han convocat l'assistència de prop d'un milió d'espectadors. Xifres i aniversari rodó, una oportunitat per bufar les espelmes al costat d'una de les companyies més consolidades del panorama català i estatal.

E.V.A.
© David Ruano

Trajectòria impecable

Les T de Teatre tenen una fórmula d'èxit que eixamplen a cada espectacle gràcies a les col·laboracions que plantegen amb famosos directors tant locals com internacionals. En aquesta línia, en els seus últims espectacles han comptat amb la participació de directors de la talla de Javier Daulte ('Com pot ser que t'estimi tant'), Alfredo Sanzol ('Delicades', 'Aventura!'), Pau Miró ('Dones com jo') i Ciro Zorzoli ('Premis i càstigs').

 

Advertising
E.V.A
© David Ruano

Companyia en forma

Continuant en la línia de les grans col·laboracions, per aquest espectacle-aniversari les T de Teatre han comptat amb un equip a mida de la celebració dels 25 anys de la companyia. L'actor, director i productor Julio Manrique és, a més, del director d''E.V.A.', un dels responsables de la creació de l'argument juntament amb Marc Artigau i amb l'actriu, traductora i dramaturga Cristina Genebat. Aquest equip tan en forma va escriure la peça pensant específicament en les actrius de la companyia. Un títol que ha esdevingut imprescindible!

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising