Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pretty

5 raons per no perdre-us Pretty, la nova proposta de Sixto Paz

Sixto Paz és una de les companyies del moment: cada obra que estrenen es converteix en un gran èxit. Ara estrenen 'Pretty' a la sala La Villarroel i us donem 5 raons per anar a veure-la! Time Out en col·laboració amb Focus.

Publicitat
Sixto Paz ho peta

1. Sixto Paz ho peta

A Time Out ja fa temps que diem que Sixto Paz és una de les companyies del moment. Són una família, apliquen formes innovadores de cobrar (com la taquilla inversa), mantenen una relació estreta amb el públic i han fet algunes de les obres de més èxit dels darrers anys: 'Pulmons', 'L'Efecte' o 'hISTÒRIA', entre d'altres. De ben segur que 'Pretty' serà un èxit rotund
Repartiment de luxe

2. Repartiment de luxe

A 'Pretty' podreu veure quatre dels actors del moment. Mariona Ribas i Sara Espígul són les protagonistes femenines. A Ribas segur que l'heu vist en sèries de la televisió i darrerament ha fet 'La ratonera' i 'Una història catalana'.  Sara Espígul també ha fet televisió i darrerament l'heu pogut veure a 'Història' de Pau Roca, 'L'efecte' de Carol López, 'El público' i 'Incerta glòria', d'Àlex Rigola. Joan Carreras és un clàssic del teatre català, un dels més sexis segons la nostra redacció  i participants en obres com 'Marits i mullers', 'Incerta glòria', 'L'art de la comèdia' o 'La partida'. Per la seva banda, Pau Roca és l'ànima de Sixto Paz i darrerament no para. L'heu pogut veure a 'Història, 'L'efecte', 'El público' o 'Pulmons'. Quatre cracks!
Publicitat
Comèdia moderna

3. Comèdia moderna

'Pretty' ésuna comèdia moderna sobre la tirania de la bellesa. A través de la relació de dues parelles, l'espectacle analitza l'obsessió de la societat per l'aparença física, qui és qui, el Tinder, la bellesa o les relacions digitals. Segur que no us deixa indiferents!
Reflexió pre-funció

4. Reflexió pre-funció

Sixto Paz vol que l'espectador reflexioni en primera persona sobre com ens afecta el que pensen els altres de la nostra aparença física. Per fer-ho, han creat dos passadissos diferents per entrar al teatre de La Villarroel: el passadís dels "guapos" i el passadís dels "normals". L'experiència, en cadascun d'ells, serà diferent. Us hi atreviu?
Publicitat
I també postfunció

5. I també postfunció

Els Sixto Paz també tenen sorpreses preparades pel #postfunció: podreu jugar al Trivial de 'Pretty' on podreu jugar algun gadget de la obra, descomptes... Si sou usuaris de Tinder també podreu jugar i aconseguir descomptes: només caldrà que busqueu el perfil secret de la companyia!
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat