A.K.A. Also Known as

Teatre
Recomanat
4 de 5 estrelles
5 de 5 estrelles
(5Comentaris)
A.K.A. Also Known as
© Roser Blanch A.K.A. Also Known as

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Un retrat de l’adolescent, una història d’amor juvenil i la denuncia del racisme s’ajunten en aquesta interessant, notable i compromesa obra de Daniel J. Meyer magníficament dirigida per Montse Rodríguez i no menys ben interpretada per Albert Salazar.

Carlos és un bon noi, amb esperit positiu i ganes de viure. Tan egoista com solen ser els adolescents. Estima els pares adoptius. Té bones notes, està abduït pel whatsapp i pel hip-hop. Això sí, li agrada anar sempre encaputxat. Tot sembla anar bé, però el món pot ser molt cruel perquè hi viuen persones cruels, dolentes. I el drama treu el cap.

Meyer tenia molt clar el que volia explicar i l’obra té la virtut de mesurar molt bé la informació evitant les repeticions i fent caminar l’argument a poc a poc però sòlidament, però com diem és la precisió amb què es combinen els elements escènics, les idees amb les quals es potència el text i el joc escènic que proposa la directora el dona ales a una funció farcida d’emocions. La directora i un actor que exhibeix grans qualitats interpretatives, una compenetració absoluta i una condició física immillorable per dir, ballar i, si s'escau, plorar.

Dramatúrgia: Daniel J. Meyer. Direcció: Montse Rodríguez Clusella. Amb: Albert Salazar.

Per Santi Fondevila

Publicat

Detalls

Els usuaris diuen (5)

5 de 5 estrelles

Average User Rating

5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:4
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|5
2 people listening
1 of 1 found helpful

He de començar dient que no sóc persona de teatre, però A.k.a m’ha hipnotitzat des de la primera imatge, des de la primera nota, des del primer moviment. Començo observant un univers aparentment tranquil i el Carlos, un adolescent típicament quinètic, per acabar viatjant a un univers totalment remogut i a un adolescent que s’ha anat tornant més serè que l’univers on l’han dut per una força injusta. L’autor, Daniel J. Meyer, crea de manera magistral un fluxe totalment natural i complex alhora entre text i moviment, que Albert Salazar executa a la perfecció. A.k..a m’ha fet voler més teatre!

1 of 1 found helpful

Amb un ritme pausat i intens cap dels temes que tracta et deixen indiferent......... molt recomanable !!!!

1 of 1 found helpful

S’ha de veure! S’ha de gaudir! S’ha de ballar! S’ha de sentir la màgia! Perdre-se-la, al meu parer, seria un error. Frivolament diria La tonteris de que així podràs dir que vas ser dels primers espectadors en veure aquest fenòmen, frivolament, ho se!

1 of 1 found helpful

Poc més a dir, en un començament tot i ser assidua de la Flyhard no la tenia entre les meves opcions, però hi vaig anar i m'ha semblat una molt bona obra t'atrapa desde el começament  i surts amb un garbuix d'emocions transmesses pel conjunt, l'actuació de l'Albert Salazar genial. un consell no us la perdeu.


Extraordinària actuació de l'Albert Salazar. Una obra commovedora en els diferents aspectes vitals que desenvolupa. Genial posada en escena, direcció, il·luminació i so. Imperdible!