Akelarre

Teatre
3 de 5 estrelles
Akelarre
Akelarre

Time Out diu

3 de 5 estrelles

¿Pot funcionar un espectacle amb una copa menstrual, princeses Disney, la Caputxeta Vermella, un vell verd, tres 'Teresines ', Medea, Hermione Granger, un dit miraculós i una vagina gegant vellutada? Sí, sempre que els ingredients d'aquesta explosiva poció morada estiguin lligats pel conjur irònic-musical de les tres Circes (Laia Alsina Riera, Maria Cirici i Laura Pau) que en anteriors reencarnacions artístiques ja es presentaven com The Feliuettes. Són elles acompanyades en aquest 'Akelarre' per Gerard Sesé (l'home al piano), la veu de Vicky Peña i una llarga llista d'autores i compositores còmplices.

No compleixen amb el que prometen (una missa negra de converses al machirulismo), però el públic sortirà agraït del teatre per haver estat traït amb un contundent i ben lligat pandemònium feminista. Una cerimònia militant d'esquetxos i cançons –amb homenatges iconoclastes a 'Les Miserables' i el cuplé– que també enganya com a simple entreteniment. Com a mostra d'aquest càustic 'fake', l'intens silenci que es propaga quan Alsina Riera, coberta de vermell, reescriu el conte de la Caputxeta i el llop sota la consigna de "Ni una menys". Gran interpretació, gran text, dur missatge.

Idea original: The Feliuettes. Direcció: Míriam Escurriola. Intèrprets/cantants: Laia Alsina Riera, Maria Cirici, Laura Pau.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers