Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Al vostre gust

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Autor: William Shakespeare. Traducció: Salvador Oliva. Versió i direcció: Llàtzer Garcia. Amb: Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, Muguet Franc, Pep Garcia-Pascual, José Pedro García Balada, Carles Gilabert, Santi Monreal, Ricard Sadurní i Vanessa Segura.

Veure com un nen engoleix pels ulls una història que li agrada és una visió increïble. Un nen envoltat d'adults en una obra que no està pensada per satisfer les seves expectatives infantils. Hi ha cançons, duels amb espases, embolics d'amor, identitats falses, patans, ducs, bufons, cavallers i dames desterrats en un bosc. Una comèdia que ho té tot per captar l'atenció de l'espectador en una tarda d'estiu en un parc de Barcelona. És cert, el text és de Shakespeare –alleugerit per a l'ocasió estival– i la proposta és una incipient tradició avalada per la bona tropa de Parking Shakespeare i el seu director convidat. Aquest any toca 'Al vostre gust', dirigida per Llàtzer Garcia.

Encara que comença a assentar una certa fórmula –rebaixant el factor sorpresa–, l'experiència de gaudir del teatre com si fos un ritu ancestral es manté intacta. No hi ha micros, ni maquinària, ni desplegament escenogràfic. Només el sortilegi oficiat per l'actor. Essència que deixa a un nen amb la boca oberta. I això que Garcia ha optat per una adaptació menys 'lleugera' que els seus antecessors.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà