Amy (and the orphans)

Teatre
3 de 5 estrelles
Amy (and the orphans)
© Laia Prats

Time Out diu

3 de 5 estrelles

L'escriptora nord-americana Lindsey Ferrentino es va inspirar en la seva tieta Amy Jacobs per escriure aquesta comèdia sobre com una família assumeix o no la vida amb una filla amb síndrome de Down. I si els diàlegs, no exempts d’humor, desprenen la vida d’una comèdia, en el fons l’obra mostra el petit o gran drama d’uns personatges que arrosseguen tant un cert sentiment de culpa com una buidor personal. L’obra no busca culpables però retrata asprament uns pares que van decidir deixar la noia en una residència i a uns germans que no li han dedicat gaire temps. La paradoxa ix quan, en voler recuperar el temps perdut, han d'assumir que la noia ja ha decidit que té la seva pròpia vida lluny d’ells.

Mes enllà d’un text molt humà que combina enginy i delicadesa, l’obra es complicada de resoldre escènicament i molt em sembla que massa exigent per la inexperiència en la direcció dels també intèrprets Xavi Álvarez i Neus Suñé. No obstant, l’esforç dels actors i les actrius, entre els quals figura una noia amb síndrome de Down, trasllada bé una pregunta prou punyent. I tu, què faries?

Direcció: Xavi Àlvarez i Neus Suñé. Traducció: Lorea Uresberueta. Amb: Roser Batalla, Odile Fernández, Herminio Avilés, Neus Suñé, Lorea Uresberueta, Xavi Àlvarez.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers