Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Apocalypse Uploaded

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Apocalypse Uploaded
Apocalypse Uploaded
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

La manera més directa d'explicar 'Apocalypse Uploaded' de LAminimAL Teatre és amb un recopilatori de contes de l'editorial Males Herbes. Històries amb la sorna de Quim Monzó endinsant-se en la normalitat de la fi del món. Episodis que van des d'una paròdia supervivencialista de la Família Trapp a un deliri transhumanista redactat per un autor anomenat Trigorin. Més que un caràcter incomprès de Txèkhov, un possible Arthur C. Clarke metafísic. Tot servit amb el mostrari dels talents variats de la companyia (música, moviment, paraula) i la inspiració de David Bowie: el personatge extraterrestre dels seus inicis i les composicions de l'última època.

Escenes d'interès dramàtic desigual sense un fil conductor únic. Algunes, com les que barregen les biografies personals amb la ciència-ficció apocalíptica sense efectes especials d'algunes pel·lícules franceses, funcionen i fan reflexionar sobre l'absurd de l'anticipació catastrofista i la futilitat de l'existència. D'altres, en canvi, semblen ser-hi només per sumar minuts, com l'interludi coreogràfic. Unes altres destaquen per la seva ironia -'Black Mirror' amb humor- denunciant les risibles relacions virtuals o per la seva càrrega de denúncia política. Un conjunt, en fi, de tensions dramàtiques contradictòries.


Direcció: Daniela De Vecchi. Dramatúrgia: Albert Pijuan. Intèrprets: Eloi Benet, Esperança Crespí, Carles Cruces, Toni Figuera, Xantal Gabarró, Andrea Marinel-lo i Joan Martínez.

Escrit per
Juan Carlos Olivares

Detalls

Adreça
Preu
14-20 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà