Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquella nit

 • Teatre
 • 3 de 5 estrelles
 • Crítica de Time Out
 1. Aquella nit
  Foto: Lander LarrañagaAquella nit
 2. Aquella nit
  Foto: Lander LarrañagaAquella nit
 3. Aquella nit
  Foto: Lander LarrañagaAquella nit
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

El 2008 David Greig va sorprendre Edimburg amb 'Midsummer' ('Aquella nit'), una obra senzilla per a dos intèrprets i les seves guitarres. Comèdia romàntica amb cançons de Gordon McIntrye. Podria ser un altre 'Once' –la pel·lícula musical de John Carney estrenada només un any abans– si aquest impossible romanç ressacós entre un bala perduda de mig pèl i una reeixida advocada especialitzada en divorcis no estigués marcat per la crisi dels quaranta. Amargura la justa per no ofegar els personatges en frustracions, alcohol i una sempiterna pluja. La justa per permetre un final gairebé feliç.

David Selvas ha fet créixer escènicament la peça –com a la reposició de Kate Hewitt– per oferir una producció d'aire hipster amb una parella de músics (Aurora Bauzà i Pere Jou: TelemannRec) que subratllen l'atmosfera de concert narrat. 'Upgrading' que no sempre va a favor el ritme del muntatge. Iván Massagué (Bob) aporta al seu caràcter l'encant d'antiheroi d'un Byron suburbial i nonat que malviu venent cotxes robats. Marta Bayarri (Helena) resol amb més dubtes el seu personatge estressat per les múltiples pressions socials d'una dona que arriba als quaranta. Millor quan s'imposa la intimitat entre ells.

Autoria i dramatúrgia: David Greig. Compositor i lletrista: Gordon McIntyre. Traducció: Cristina Genebat. Direcció: David Selvas. Amb: Ivan Massagué i Marta Bayarri.

Escrit per
Juan Carlos Olivares

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà