Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. Foto: David Ruano
  2. Foto: David Ruano
  3. Foto: David Ruano

Arriba ‘El pare de la núvia’ al Teatre Condal

Una comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt pensada expressament per a Joan Pera

Time Out en col·laboració amb Focus
Publicitat

Què passaria si, un dia abans del casament de la teva filla, t’adones que el teu gendre també podria ser el teu fill? Aquesta és la hilarant trama de ‘El pare de la núvia’, la nova comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt que, després de l’èxit d’ Escape Room’, tornen a unir forces per escriure una nova obra que ha estat pensada, creada i escrita per a ser interpretada per Joan Pera. L’obra, produïda pel Grup Focus i coproduïda per Focus i Verteatro, arriba al Teatre Condal i no t’ho pots perdre!

En aquesta comèdia podreu veure Joan Pera interpretant Francesc Ramon Pujols-Pinyol, un mestre galeter i exitós empresari que organitza el casament de la seva filla, la Meritxell, i el gendre perfecte. I ho farà amb tot tipus de luxes: la millor companyia de circ pels més petits, la millor orquestra simfònica del país per acompanyar el moment amb la millor banda sonora i, fins i tot, una reconeguda empresa pirotècnica per a la traca final de la vetllada. Els millors preparatius pel millor casament. Però tot agafa un gir inesperat quan, un dia abans del casament, en Francesc Ramon Pujols-Pinyol se n’adona que la mare del seu gendre va ser una antiga amant seva i que va parir en Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat. I si resulta que els nuvis són germans?

No teniu excusa per perdre-us-la! Després de fer temporada al Teatre Condal, l’obra girarà per tot Catalunya i Balears entre els mesos de febrer i maig de 2020. Una gran oportunitat per veure dos veterans més de l’escena catalana, Maife Gil i Pep Sais, juntament amb Anna Carreño, Oriol Casals, Marc Rius i Sergi Vallès que completen la comèdia de l’any dirigida per Joel Joan.

Aneu al teatre!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat