Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Badalona s'omple de màgia

La Gala Internacional de Màgia és la culminació del Festival Internacional de Màgia de Badalona.

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
Durant gairebé un mes, Badalona esdevé la capital internacional de la màgia, que no només es fa amb els teatres, sinó que envaeix biblioteques, escoles i racons diversos. Aquesta és ja la catorzena edició del Festival, que tindrà lloc al Teatre Zorrilla el 21, 22 i 23 de febrer, i que aplega professionals de projecció internacional d'arreu del món. La Gala Internacional de Màgia, per la seva espectacularitat,  és una de les cites imperdibles del Festival. Enric Magoo, mag de prestigi de llarga trajectòria i director del Festival, ens explica que l'objectiu de la gala és "oferir un espectacle total de màgia clàssica, contemporània, il·lusionisme i humor".

Hi participen cinc mags especialistes en diferents disciplines i premiats internacionalment: Pierre Xamin, de França, presenta un joc de màscares xineses ple de misteri i d'una tècnica gairebé desconeguda. Huang Zheng, una jove il·lusionista de la Xina, demostrarà en què consisteixen la levitació i les aparicions. El mag Pilou, de França, presenta una manipulació de cartes insòlita. Per si no n'hi hagués prou, Miguel Gavilán, de Mallorca, ha preparat un espectacle de grans il·lusions, en el qual fa aparèixer i desaparèixer persones mentre que Juan Mayoral, Premi Mundial de Màgia, fa gala d'una praxi poètica protagonitzada pel foc. El mag Murphy és l'encarregat de presentar aquesta gala, que farà que tot espectador es plantegi els límits de la realitat.

El Festival Internacional de Màgia és, des de la seva creació, un memorial al mag badaloní Joan Forns i Jordana (1916-1998), conegut com a Li-Chang, una figura bàsica en la història de la màgia.

També t'interessarà...

Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat