Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bluf

  • Teatre
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Bluf
© Alba LajarinBluf
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles
Autor: Joan Yago. Direcció: Israel Solà. Amb: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius, Júlia Truyol.
 
Hi ha companyies, gent jove, que no té por, que saben interpretar el seu moment i que tenen una idea clara de quin és el seu públic, a qui volen arribar. La Calòrica és, segurament, la tropa sorgida en aquests últims anys que millor ha sabut fer això, gràcies a un dramaturg ambiciós (Joan Yago), un director valent (Israel Solà) i una tropa d’actors que creix com l’escuma. Bluf és la prova del cotó, ja que és un text força complex (quatre històries creuades), amb molts personatges i un discurs molt clar sobre el món contemporani.
 
Tenim una parella que no s’entèn, una abella empresària, dos punkis, una noia a quin fan fora de la feina, un noi que fa enquestes i vol ser cantautor... Tota una galeria de personatges, tan extrema com vulgar. L’únic que volen és sobreviure, però no saben com fer-ho. “Què et fa feliç? Què necessites per ser feliç?”, els pregunta l’orientadora professional. Cap d’ells té una resposta. Ningú no sap què vol, cosa que vol dir que, realment, ningú no lluita per res, tot i que es queixin molt. Yago potser ens està dient que la seva generació és això, un bluf? Que responguin els joves.
Escrit per
Andreu Gomila

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà