Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bollywood, Bombay, Barcelona

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Bollywood, Bombay, Barcelona
Bollywood, Bombay, Barcelona
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Les pel·lícules de Bollywood són llarguíssimes illes de felicitat per fugir de la crua i bruta realitat, aquí o a Bombai. Les seves bandes sonores èxits milionaris i les seves estrelles adorades com les del Hollywood glamurós del segle passat. I quan s'esgoten les pel·lícules, queda el bhangra, la música de festes i celebracions del Panjab. Aquesta és la fantasia musical que mitiga els pesars quotidians de tres indis amuntegats en un pis pastera. El trio de la benzina format per Raju, Vikram i Karan, interpretat per Marc Tarrida, Abel Reyes i Francesc Marginet.

Cap ha nascut a l'Índia, però l'exercici d'honesta i sentida denúncia que nia en la comèdia (el fil conductor és la història real d'un amic indi) mitiga el regust a "apropiació cultural" d'una proposta que supleix amb molt d'enginy la seva obligada austeritat formal. Teatre amb un fort component físic que encara funcionaria millor –amb més agilitat i unitat dramàtica– sense cert aire de suma d'episodis. Tot i això, al públic li arriba nítida la crítica enmig d'un llenguatge còmic que s'alimenta de referents col·lectius com Martes y Trece o La Cubana, facció Teresines.

Idea original i creació: Juanjo Cuesta-Dueñas, Francesc Marginet & Sensada, Abel Reyes & Alabart, Marc Tarrida & Aribau. Dramatúrgia: Marc Rosich. Direcció: Juanjo Cuesta-Dueñas. Intèrprets: Francesc Marginet & Sensada, Abel Reyes & Alabart, Marc Tarrida & Aribau.

Escrit per
Juan Carlos Olivares

Detalls

Adreça
Preu
15-20 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà