Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cabaret

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Autor: Jose Masteroff. Direcció: Jaime Azpilicueta. Amb: Elena Gadel/Teresa Abarca, Ivan Labanda/José Carlos Campos, Alejadro Tous, Amparo Saizar, Enrique del Portal, Víctor Díaz...

El Kit Kat Klub ha tornat a obrir les portes. S'instal·la al Teatre Victòria després de passar, des de 1992, pel Novedades (Jerôme Savary), Artenbrut (l''Adéu a Berli'n de Josep Costa) i Apolo (BT McNichol). De nou l'extraordinari catàleg de cançons de Kander i Ebb -amb la notable absència de 'Mein Herr'- s'escolta i es gaudeix en tot el seu esplendor musical.

La producció dirigida per Jaime Azpilicueta és una fusió de les emblemàtiques adaptacions dels britànics Sam Mendes i Rufus Norris. Una recreació de les seves idees, inclòs l'impactant final. Un homenatge sense gaire personalitat i gairebé res de suor decadent. Excel·lent banda, glamurós decorat, ric vestuari, una il·luminació que necessitaria de més efecte expressionista, coreografies blanquejades en la seva sensualitat més explícita, i una mediocre direcció d'actors.

El gran problema d'aquest muntatge és què passa quan la música calla. Només Ivan Labanda (el mestre de cerimònies) sembla dominar el seu icònic personatge, tot i que sense aquesta seguretat que aporta una direcció atenta als matisos i que pot espatllar -sobreexcitat d'histrionisme- un tema tan commovedor com 'I do not care much' . La resta del repartiment queda lliure per a resoldre les escenes dramàtiques com un sainet.

I tenim Sally Bowles: Elena Gadel. No és el seu primer gran paper. Ha estat Blanca a 'Mar i Cel' i Rizzo a 'Grease', però potser aquest és el primer amb un potent 'spotlight' sobre el seu personatge. Un focus que s'ha encès massa aviat o amb el director equivocat. Gadel encara no posseeix la personalitat, ni l'experiència interpretativa, ni la desimboltura coreogràfica per a aquesta fràgil antiheroïna. Fins i tot el seu cant està més basat en la potència que en la sensibilitat.

Escrit per
Juan Carlos Olivares

Detalls

Adreça
Preu
17,90-48,90 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà