• Teatre
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Cançons per un nou món

3 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

Autor: Jason Robert Brown. Direcció escènica: Anna Valldeneu. Direcció musical: Filippo Fanò. Direcció d’actors: Jose Pérez-Ocaña. Amb: Ernest Ollero, Laura Borràs, Alba Sorribes, Adrià Vernetta, Carles García, Júlia Díaz, Marina Schiaffino, Elena Alcalde, Óscar Zurriaga.

Sense fer massa soroll i a poc a poc, Ever M. Blanchet ha convertit els teatre Gaudi i Versus en temples del musical de petit format amb projectes de joves companyies que demostren la seva qualitat, a més de la seva passió per aquest gènere i algunes han aconseguit fer el salt a teatres més grans. N’és la prova 'Songs for a wew world', del nord-americà Jason Robert Brown.

'Cançons per un nou món' no és un musical corrent en la mesura que no té cap argument, però tampoc no es tracta d’una seguit de temes independents sinó d’un conjunt d’històries molt novaiorqueses sobre la superació individual, ja sigui per arribar a Amèrica, sortir d’un relació de parella tòxica o fugir de la presó. Cançons musicalment molt heterogènies on treu el cap el gospel, que li fan una picada d’ullet a Stephen Sondheim i fins a tot a Kurt Weill, magníficament cantades per quatre intèrprets acompanyats de música en directe. Segurament caldria una direcció més imaginativa per arropar cada història i una millor vocalització en els cors, però el conjunt és una confit per als amants del gènere.

Detalls

Adreça
Preu
20 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà