Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cantando bajo la lluvia

  • Teatre, Comèdia
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Cantando bajo la lluvia
Foto: Grup BalañáCantando bajo la lluvia
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Una proposta imprescindible pels amants dels musicals que els transportarà a la irrupció de cinema sonor en la indústria de Hollywood

Després de ‘La jaula de las locas’ i ‘La tiendas de los horrores’, el duet format per Àngel Llàcer i Manu Guix estrena un dels grans musicals clàssics de l’època daurada de Hollywood, protagonitzat per Fred Astaire i Ginger Rogers i que narra una història d’amor dels anys 20 del segle passat, quan s’obria pas el cinema sonor. A l’escenari, hi trobarem, entre d’altres, Ivan Labanda, Diana Roig, Ricky Mata, Mireia Portas i més de trenta actors i ballarins.

Si no fos perquè la història que se'ns explica al Tivoli té un cert tuf carrincló, d'home salva a dona, estaríem parlant d'un musical majúscul que ens demostra que Ivan Labanda no només és un excel·lent cantant, sinó que a sobre té la gosadia d'imitar Gene Kelly a l'hora de ballar. El muntatge d'Àngel Llàcer és digne del millor Broadway, amb una Diana Roig que és una gran Kathy Selden i una orquestra que farà que passem una bona estona recordant velles aventures amoroses.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà