Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Casa de nines, 20 anys després

Casa de nines, 20 anys després

Teatre Teatre Romea , El Raval Fins al diumenge 29 setembre 2019
Recomanat
4 de 5 estrelles
Casa de nines, 20 anys després
1/2
Foto: David RuanoCasa de nines, 20 anys després
Casa de nines, 20 anys després
2/2
Foto: David RuanoCasa de nines, 20 anys després

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Nora, la protagonista de l’obra d’Ibsen, torna a casa 20 anys després del més famós cop de porta. Un magnífic pretext per a què el dramaturg nord-americà Lucas Hnath replantegi temes universals com la utilitat del matrimoni i, encara més, els peatges que cal pagar per eludir les convencions socials. Sobre aquestes qüestions Hnath aixeca una magnifica funció de teatre en la qual cadascun dels protagonistes exposarà les seves raons i els seus desitjos, a banda, ai las, dels seus interessos.

Sílvia Munt torna a ser en aquesta proposta la directora preciosista en un treball on les interpretacions ho són tot. I a fe que les quatre són magnifiques. La Nora de’Emma Vilarasau és una dona plenament moderna que admet la crueltat del seu comportament sense cap remordiment i l'actriu la serveix amb una gran credibilitat. A la seva altura està Júlia Truyol i Isabel Rocatti, superba en el primer round amb Nora. Ramon Madaula, un marit que no ha paït l’abandonament i que busca una reconciliació, ho fa tan bé tant quan parlar com quan calla. Gran funció que té corda per estona.

Autor: Lucas Hnath. Traducció: Helena Tornero. Direcció: Sílvia Munt. Interpretació: Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Isabel Rocatti i Júlia Truyol.

Per Santi Fondevila

Publicat

Detalls

Lloc de la ubicació Teatre Romea
Web del lloc www.teatreromea.com
Telèfon de la ubicació 93 301 55 04
Adreça Hospital, 51
El Raval
Barcelona
08001
Transport Liceu (M: L3)
Preu 24 €

Dates i hores

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening