Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Càsting Giulietta

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Càsting Giulietta
© Juan LemusCàsting Giulietta
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Després d’aquell punyent espectacle sobre els rodamons ('Sis personatges, homenatge a Tomás Giner'), Juan Carlos Martel mira ara cap a les iaies tot preguntant-se què en pensen elles de l'amor romàntic, on Romeu i Julieta en són una icona. I encara més, com van viure les dones nascudes fa 80 anys en plena postguerra l’ideal de l’amor.

El resultat és una hàbil dramatúrgia del director i Marc Artigau que barreja la ficció i les vivències de les protagonistes en una impecable producció il·lustrada amb boniques projeccions i fins i tot alguna cançó de Machín i conduïda per l’actriu Àurea Màrquez que pregunta i inquireix. Del conjunt n'emergeix el retrat d’una generació que va passar pel matrimoni com estava manat, des la il·lusió inicial que poc a poc es va degradant. Ho evoca una d’elles amb l'eloqüent metàfora de la vaixella preuada que es va trencant mica en mica fins a desaparèixer i fins al punt que el millor de l’aventura matrimonial, diu una altra, acaba sent la mort del marit... que la fa lliure.

Teatre inclusiu de vocació comunitària molt entranyable i força emotiu tot i que una mica artificiós en la mesura que l'estructura dramàtica se sobreposa als testimonis.

Idea i direcció: Juan Carlos Martel Bayod. Dramatúrgia: Marc Artigau. Dramaturgia: Georgina Oliva. Amb: Rosó Amades, Genoveva Garriga, Isabel Linares, Maria Dolores López, Clara Manyós, Àurea Márquez, Mariona Mayolas, Alícia Pueyo, Maria Salvador, Paquita Soler.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
9-23 €
Publicitat
També t'agradarà