Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Circ a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Encara no ho sé Lola
© Josep Guindo Encara no ho sé Lola

Circ a Barcelona

Gaudeix de l'art més gran del món amb espectacles per a adults i petits que us faran dir: "Increïble"!

Per Andreu Gomila
Advertising

El dia 15 d'abril és a tot el món el Dia Mundial del Circ i en aquest inici de la primavera, hi ha un munt d'espectacles de l'art més complet a Barcelona. Des de clàssics nostrats a festivals per aprendre a fer malabars en família.

Garranyics
© Manel Sala

Garranyics

Què fer

Que la tropa de Tortell Poltrona estreni espectacle nou ve val una visita al Montseny. I més quan el xou es diu 'Garranyics'. Infatigable i infal·lible, el pallasso més internacional de Catalunya dirigirà i protagonitzarà –juntament amb la pallassa i directora artística del festival, Montserrat Trias– un espectacle per a tots els públics que reflexiona sobre les dislèxies i contradiccions del nostre temps. Per als més matiners i agosarats, 'Garranyics' es complementa amb una passejada pels boscos del voltant del Circ Circ a càrrec d’ADEMC – Itineraris Pedagògics, 'El Bosc també és un Circ!', que començarà a les 10.30 h i acabarà amb l’inici de l’espectacle, a les 12 h. L’objectiu és descobrir la relació entre circ i natura. Hi haurà 'Garranyincs' els dies 16, 23 i 30 d'abril, el 14, 21 i 28 de maig, el 18 i el 25 de juny, i el 2 de juliol.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising