Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Circ d'Ara Mateix al Mercat de les Flors

 • Teatre, Circ
 1. 'Envà' - Amer i Àfrica
  Foto: Davide Garrone'Envà' - Amer i Àfrica
 2. 'Random' - Joel Martí i Pablo Molina
  Foto: Milanszypura'Random' - Joel Martí i Pablo Molina
 3. 'Hurt me tender' - CirkVOST
  Foto: Ph Cibille'Hurt me tender' - CirkVOST
Publicitat

Time Out diu

La Casa de la Dansa ens porta un cicle replet de propostes del circ que necessitem ara mateix: aquell que ens transporta a universos singulars i ens fa pensar!

Propostes d'aquí amb una mirada internacional; mirades i llenguatges contemporanis; i hibridacions que impressionen i arriben a un gran ventall de públics. Així és el circ del cicle Circ d'Ara Mateix del Mercat de les Flors. Un circ que us meravellarà del 26 de desembre al 10 de gener amb propostes diferents.
Pels més rockers, un circ d'aquells que fan tremolar, com el francès 'Hurt me tender' de CirkVOST: amb un espectacle de funambulisme, música rock i molta emoció a una gran carpa a la plaça Margarida Xirgu.
Voleu més música? 'Flou Papagayo' de Mumusic Circus us porta tres personatges que combinaran la música en directe amb l'art del circ. Els més petits al·lucinaran!
Una altra proposta destinada a la canalla més petita és 'Envà' d'Amer i Àfrica: un espectacle entre equilibris, humor i 250 kg de palla. O també '... i les idees volen' d'Animal Religion: un circ totalment contemporani, trencador i amb l'essència humorística i màgica de sempre.
A '5.100' de Joan Català els protagonistes són els objectes de ferro, que amb circ, dansa i música us portaran per un viatge físic i sonor.
I per a la canalla més gran, 'Random' de Joel Martí i Pablo Molina: un espectacle de risc i d'allò més inquietant.
Elegiu el vostre i compreu-ne les entrades!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà