Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Circ Raluy: Àltius

  • Teatre
Publicitat

Time Out diu

El Circ Raluy torna un any més a plantar la seva carpa al Port Vell de Barcelona per passar-hi el Nadal. La companyia familiar presenta en aquesta ocasió el seu nou espectacle, 'Àltius', un clam a assolir la perfecció, la bellesa, i compartir l’admiració. El triomf de l'esforç, el talent i la perseverança. 'Àltius' és allò que només saben fer els millors. I per assolir aquesta perfecció, l’espectacle compta amb tres números internacionals d'alt nivell: Pasha Voladas (Bielorrússia), mestre de les barres; el pallasso Bobylevi (Rússia) i la troupe de  malabaristes i equilibristes Alexandros (Romania).
 
Raluy és més que un circ: és una nissaga, el bagatge i l'experiència artística de la família Raluy, que durant 80 anys ha girat al voltant del món. El circ Raluy és també museu itinerant amb carruatges del segle XIX i XX perfectament conservats.
 
La proposta combina el circ més clàssic i familiar, marca de la família Raluy, amb apostes innovadores i d’elevat contingut artístic i reconeixement internacional. La seva carpa, estrenada el 2014, farà que els espectadors saltin en el temps i l’espai per submergir-se en un univers captivador, guarnit amb detalls que els remetran al passat.

Detalls

Adreça
Preu
8-25 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà