Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cobertura

 • Teatre
 • 3 de 5 estrelles
 • Crítica de Time Out
 1. Cobertura
  Foto: Alejo LevisCobertura
 2. Cobertura
  Foto: Alejo LevisCobertura
 3. Cobertura
  Foto: Alejo LevisCobertura
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Quan Clara Segura i Bruno Oro s’ajunten, ja sabem que riurem. Són un parella artística compenetrada i d’una enorme generositat tot oferint un recital de fregolisme en un xou on incorporen una vintena, o més, de personatges. Oro és un clown a qui li agrada l'exageració encara que no es posi el nas vermell, mentre Segura és una mena de contra august mes pausat... si no es deixar anar.

A 'Cobertura' s’han empescat una història que d'entrada recorda l'anècdota del 'Dolor y gloria' d'Almodóvar. La història d’un director de cinema argentí guanyador d’un Oscar i ara en decadència, Guillermo Peñalvar, i de la seva relació amb la protagonista de la pel·lícula, Roxana, convertida durant anys en la seva parella sentimental. La productora Nexflin (sic) li ret homenatge en la inauguració d’un cinema recuperat amb una còpia remasteritzada d’aquell gran triomf, 'Quiero nadar en tus ojos'... però els problemes tècnics impedeixen la projecció i assistim a una sèrie de flashbacks de la relació entre el director i la estrella no exempts d’altres problemes.

Vaja, un embolica que fa fort o un poti poti, que es com li diuen els pallassos a l’escudella barrejada, amb moments certament hilarants com la sessió de gimnàs (que em diuen rescatada del programa de televisió 'Vinagre') en la qual Segura et porta fins l'èxtasis de la rialla. Ben segur que si haguessin confiat en un dramaturgista i en una mirada exterior aliena a l’actriu, qui firma la direcció, les transicions i els acabats d’algunes de les escenes tindrien millor resolució i el conjunt, més bon ritme. Ara, com els deia, el riure a gust està garantit.

Direcció: Clara Segura. Dramatúrgia: Bruno Oro i Alejo Levis. Amb: Bruno Oro i Clara Segura.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà