Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Compra les teves entrades per al GREC

Compra les teves entrades per al GREC

No et quedis sense entrades per als espectacles del GREC Ciutat i gaudeix del festival de teatre més important de Barcelona

GREC 2019
Advertising
Teatre

Grec 2019: Casa de nines, 20 anys després

icon-location-pin Teatre Romea, El Raval
icon-calendar

En l'escena final de l'obra mestra d'Ibsen del 1879, Nora Helmer pren la sorprenent decisió de tancar la porta a la seva vida anterior: deixar el marit i fills, i començar una vida en solitari. A 'Casa de nines, 20 anys' després han passat 20 anys des que la Nora va marxar de casa. Ara, algú pica sobre aquella mateixa porta. La Nora ha tornat. Però per què? I què pot significar per als que va deixar enrere? Autor: Lucas Hnath. Traducció: Helena Tornero. Direcció: Sílvia Munt. Interpretació: Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Isabel Rocatti i Júlia Truyol.

Teatre, Musical

Grec 2019: Les Feres de Shakespeare

icon-location-pin Teatre Condal, El Poble-sec
icon-calendar

La companyia barcelonina Els Pirates Teatre presenta la tercera adaptació d’una comèdia de Shakespeare després de 'Somni d’una nit d’estiu' i 'Nit de Reis (o el que vulgueu)'. La música, la complicitat amb el públic, el dinamisme i un estil directe i sincer apropen els clàssics al públic actual amb un viatge atrevit i irreverent de la mà de Shakespeare que pren la forma d'una comèdia musical. Tres dones determinades a plantar cara a una societat que els dona l’esquena protagonitzen una història plena d’embolics, enginy i humor. Autor: William Shakespeare. Adaptació i traducció: Ariadna Pastor (A partir de 'L'amansiment de la fúria'). Direcció: Adrià Aubert. Amb: Laura Aubert, Lloll Bertran (Maria Cirici, cover), Mariona Castillo, Ricard Farré, Laura Pau, Lluna Pindado, Arnau Puig i Jordi Vidal.

Advertising
Teatre

Grec 2019: Un dia qualsevol

icon-location-pin La Villarroel, L'Antiga Esquerra de l'Eixample
icon-calendar

Les Antoniettes, companyia coneguda per les seves arriscades adaptacions de clàssics teatrals canvia de registre. Porten a escena una comèdia d’autoria pròpia que els serveix per indagar sobre l'amistat, l'amor, la vellesa i la solitud. Autor i director : Oriol Tarrasón. Direcció escènica: Martí Torras. Amb: Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer, Quimet Pla.

Joe Jackson
© John Huba
Música, Pop

Grec 2019: Joe Jackson

icon-location-pin BARTS (Barcelona Arts On Stage), El Raval
icon-calendar

Joe Jackson, una de les grans referències de la new wave amb Elvis Costello i David Byrne portarà la seva versatilitat a la sala del Paral·lel, on celebrarà una llarga carrera de quatre dècades on ha publicat una vintena d'àlbums i on s'ha endinsat en ritmes que van del reggae, el jump blues i la salsa, al rhythm'n'blues i els registres contemporanis.

Advertising
Maceo Parker
© Boris Breuer
Música, Funk, soul i disco

Grec 2019: Maceo Parker

icon-location-pin BARTS (Barcelona Arts On Stage), El Raval
icon-calendar

El saxo de Maceo Parker és sinònim de funk i el seu nom és imprescindible per entendre aquest estil al costat d’artistes com James Brown, George Clinton o Sly Stone. El veterà saxofonista segueix girant amb la seva fidel banda de funk conquerint noves audiències.

Teatre

Grec 2019: Amor mundi

icon-location-pin Sala Beckett - Poblenou, El Poblenou
icon-calendar

L'Aurèlia, una mestra amb molts anys d'experiència a l'esquena, està a punt de jubilar-se. Però justament quan arriba el moment en què podrà descansar i deixar de treballar, s'ha d'enfrontar a una situació força habitual en les nostres aules: una nena assetja una altra alumna i, per tal de protegir la més dèbil, la mestra acabarà pegant l'assetjadora. Protegir el més dèbil justifica l’aplicació de la violència? Autoria i direcció: Victoria Szpunberg. Amb: Marta Angelat, Aina Calpe i Blanca Garcia-Lladó.

Advertising
Teatre

Grec 2019: Cançó per tornar a casa

icon-location-pin Sala Beckett - Poblenou, El Poblenou
icon-calendar

Què passa quan es retroben tres 'ex actrius' unides per l’èxit i separades pel fracàs? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d’elles la falsa identitat d’un dramaturg escocès? T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama.Autoria i direcció: Denise Despeyroux. Amb: Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Jordi Rico i Àgata Roca.

Advertising