Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Caiguts del cel
Caiguts del cel

Coses que no sabies de 'Caiguts del cel'

Us piulem secrets, sorpreses i curiositats d'aquesta obra protagonistaza per Emma Vilarasau, Carles Martínez, Anna Barrachina i Jordi Bosch

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

L’autor, Sébastien Thiéry, va recollir el Premi Molière al Millor Autor 2015 completament despullat. L'autor va guanyar per la seva obra 'Dos homes nus' i va voler fer homenatge a la seva pròpia peça pujant a l'escenari sense cap peça de roba... i sí, va deixar a tothom bocabadat!

L’Anna Barrachina va fer classes particulars d’ucraïnès per tal de preparar el seu personatge. Sí sí, com sentiu: l'actriu fa fer classes per bordar el seu paper, el d'una assistenta de llar que es baralla amb l'home que la contracta, un burgès anestesista interpretat per Jordi Bosch.

Publicitat

És la primera obra de teatre que protagonitzen l’Emma Vilarasau i el Jordi Bosch com a parella després de vint anys sense sortir junts a l’escenari. Casats des de 1989, aquesta parella havia protagonitzat algunes, com 'El barret de cascavells' de Pirandello a principis de 1994, però feia dues dècades que no sortien junts a l'escenari.aquestes funcions

Durant la funció apareixen més de 8.000 bitllets damunt de l’escenari. Sí sí, 8.000... us en tocarà algun?

Publicitat

Emma Vilarasau canvia completament de registre després d’encadenar nombrosos drames i tragèdies, i interpreta una comèdia. En els darrers anys hem vist a Vilarasau a 'Agost', 'Qui té por de Virginia Woolf', 'Els dies feliços' i 'Fedra', però ja teníem ganes de veure-la en una comèdia: a riure!

Caiguts del cel és la setena producció en què Sergi Belbel dirigeix Emma Vilarasau. Anteriorment, han coincidit a 'Fedra' (2015), 'Els dies feliços' (2014), 'Agost' (2010/2011), 'L’habitació del nen' (2003), 'El criptograma' (1999) i 'Tàlem' (1990). Que aquest tàndem duri molts anys més!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat