Deadline

Teatre
2 de 5 estrelles

Time Out diu

2 de 5 estrelles
Direcció i coreografíes: Joan Maria Segura Bernadas. Direcció musical i composició: Dídac Flores. Text i lletra cançons inici i final: Jose Malaguilla. Actors: Rai Borrell, Jose Malaguilla. Actor i músic: Dídac Flores.
 
La improvisació va ser una de les eines de creació del teatre independent català durant els anys 70, però des de fa uns anys ha ocupat carta de naturalesa com a repte interpretatiu amb la improvisació en directe en base a les propostes dels espectadors. Rai Borrell i Jose Malaguilla porten uns anys  dedicats a una fórmula d’èxit entre el públic que busca gresca i diversió sense gaires miraments. 'Deadline' afegeix ingredients a la fórmula amb cançons i música sobre una esquemàtica base argumental.
 
Un compositor ha d'acabar un musical en deu hores o el pelaran. Bona la troballa dels dos 'musus' que ajuden l’autor, interpretats per dos bons pallassos lliurats a una festa de gags gestuals sobre unes històries divertidament inversemblants. El millor és la primer i l’última cançó, les menys improvisades. Vull dir que ambdós actors tenen eines però els manca rigor i exigència per mesurar tanta pallassada.

Per Santi Fondevila

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers