Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Géologie d'une fable'
Foto: Rima Maroun'Géologie d'une fable'

Descobriu la programació d'El Lliure d'hivern!

El Teatre Lliure s'enfronta als dies més freds de l'any amb el caliu d'una quinzena d'espectacles que parlen de les grans fallades del sistema en què vivim

Time Out en col·laboració amb el Teatre Lliure
Publicitat

Ja heu fet la llista de propòsits per l'any que ve? Al Teatre Lliure, sí, i els tenen molt clars! La nova programació d'El Lliure d'hivern, de desembre a març, ve carregada de propostes crítiques, de qualitat i per a tots els públics amb l'objectiu posat a visibilitzar qüestions del nostre sistema que (molt sovint) tenim a amagar. El suïcidi, el feixisme, polítiques totalitaristes... Viureu una entrada d'any entre reflexió i crítica!
De nou, els espectacles i activitats que proposen estan distribuïts en quatre eixos programàtics: #SocEscena, #SocDigital, #SocCultura i #SocEducació. Us en descobrim els dos primers!

#SocEscena
Foto: Domini Public

#SocEscena


En l'eix #SocEscena, qui donarà el tret de sortida a la temporada serà un convidat internacional: 'Geologia d'una faula', un espectacle per a tota la família en mans de la companyia libanesa Collectif Kahraba. A més, el reconegut director i dramaturg portuguès Tiago Rodrigues serà l'altra convidat internacional a trepitjar l'escenari, amb 'Catarina e a beleza de matar fascistas': una història familiar molt peculiar!
El director del teatre, Juan Carlos Martel Bayod, també pujarà a l'escenari amb la direcció de 'La malaltia', un docudrama a partir del text de La malaltia de la joventut de Ferdinand Bruckner que us parlarà dels mals actuals de la joventut com el suïcidi, la prostitució i el sistema.
I l'eix no s'acaba aquí! Torna Katharsis, la programació impulsada pel Lliure amb l'objectiu d'expandir les fronteres del teatre. Ho farà amb un homenatge a les conferències performatives amb artistes locals, com Núria Guiu, David Espinosa, Adriano Galante i Alexandra Laudo. I també torna l'IT Teatre: un projecte que dona suport a la professionalització dels creadors graduats recentment a l'Institut del Teatre i que us portarà 'Viaje a la Luna', amb direcció de Marta Pazos. Un road movie basat en l'únic guió de cinema que va fer Federio García Lorca.

#SocDigital
Foto: Magui Pichinini

#SocDigital

Si el que voleu és gaudir del teatre des de la comoditat de casa vostra, sumeu-vos a #SocDigital!
En el primer trimestre de la temporada 20/21 el Lliure online ha arribat als mil usuaris i els seus nous continguts de cara a la seva programació d'hivern segur que en sumarà molts més. Hi trobareu el teatre radiofònic de Jordi Prat i Coll, que dirigirà la peça 'Maria lapidada'; es reposaran el 'Rei Liró' de Jordi Oriol i Riki Blanco i 'Antígona (tragèdia antigota)' d’Helena Tornero i Pau de Nut; i també hi trobareu l’enregistrament de l’espectacle 'La malaltia'.
Rebusqueu entre la resta de la programació a la web del Teatre Lliure: ja podeu aconseguir les entrades pels espectacles presencials i online!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat