Digue’m la veritat

Teatre

Time Out diu

Dramatúrgia: Pablo Ley. Direcció: Josep Galindo. Amb: Tasio Acezat, Cristina Blanco, Rai Borrell, Sònia Espinosa, Eugènia Manzanares, Kathy Sey i Toni Soldevila.
 
'Digue’m la veritat', és la primera producció de la Companyia Eòlia formada per actors i actrius professionals graduats a l’Escola Eòlia. Es va estrenar al Museu d’Arqueologia Catalunya en el marc del Festival Grec 2015 amb totes les sessions exhaurides i ara es presenta al nou teatre Eòlia amb una programació estable durant tres setmanes.
 
La Cristina, una especialista en alimentació antiga, convida un grup d’amics, a qui fa anys que no veu, a una vetllada exclusiva amb la qual s’inaugura un cicle de sopars amb els plats principals basats en ingredients prehistòrics. Contents de retrobar-se, recordaran el seu passat comú sense imaginar el que està a punt de succeir. Perquè... qui són en realitat aquests convidats? Per què han coincidit en aquesta vetllada una arqueòloga, una traductora d’àrab, un enginyer convertit en missioner, una cooperant d’una ONG, una corresponsal, un fotògraf de guerra i un aviador militar?

Detalls

També t'agradarà