Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

E.V.A.

 • Teatre
 • 3 de 5 estrelles
 • Crítica de Time Out
 1. E.V.A.
  © David Ruano
 2. E.V.A.
  © David RuanoE.V.A.
 3. E.V.A.
  © David Ruano
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Text: Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique. Direcció: Julio Manrique. Intèrprets: Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.

Quan quatre dones arriben als 50 anys sembla que no poden sinó mirar enrere com a dones, mares i professionals amb una certa nostàlgia i també desconcert. 'Tempus fugit'. La companyia T de Teatre commemora justament els seus 25 anys de feina amb una comèdia dramàtica que entre riure i riure reflexiona sobre el dolor que implica viure i com es gestiona emocionalment. De fet l’acrònim del títol es un suposat valor de l’escala visual analògica per mesurar el dolor d’un subjecte, però també el nom de la filla d’una de les excompanyes de classe sobre la qual gira la histària qui, plena d’optimisme i seny, inicia el seu vol en solitari.

L’obra comença tremolosa i banal, però guanya en interès i en joc escènic mica en mica, ben segur que gràcies a una posada en escena de Julio Manrique que amplifica espectacularment els conflictes vitals i històrics de les protagonistes amb recursos audiovisuals i una acurada direcció d’actors en la qual combina amb eficàcia els drames personals i els gags humorístics.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
17-28 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà