• Teatre
  • Crítica de Time Out

Ressenya

El mar no hi cap dins d'una capsa de sabates

3 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

Companyia El Martell. Direcció i dramatúrgia: Laia Alsina Ferrer. Amb: Andrea Artero, Cristina Arenas, Martí Salvat, Toni Guillemat.

Si canvies un institut pel col·le, cinc adolescents per quatre nens (dues nenes i dos nens) i dissabte a l'hora del pati, tindràs en comptes d'una pel·lícula ('The Breakfast Club') una obra de teatre especial sobre la infància escrita i dirigida per Laia Alsina: 'El mar no hi cap dins de d'una capsa de sabates'. Un text seriós en el fons i delicadament irònic i poètic en la superfície sobre aquest instant imprecís en què una caixa plena de cucs de seda ja no és l'epicentre del misteri de la vida, ser el noi negre de la classe deixa de ser un privilegi i el temps és encara un infinit insuportable, sobretot si et pilla mirant el pati castigat a l'aula.

Quatre cadires pintades de verd escolar és tota l'escenografia necessària per a què Andrea Artero, Cristina Arenas, Martí Salvat i Toni Guillemat evoquin sense tòpics un lloc molt llunyà en què una 'coreo' de les Spice Girls era un repte i potser també un desig secret, com un partit de futbol era una treballada coreografia. Els quatre exhibeixen un rigorós treball físic i una tendresa controlada perquè les seves històries no quedin desbordades per l'emoció fàcil.

Detalls

Adreça
Preu
12-21 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà