Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mercat de les Flors
Mercat de les FlorsMercat de les Flors

El Mercat de les Flors obre el teló

Us piulem les propostes més destacades de la programació: molt més que dansa!

Escrit per
Clara Narvion
Publicitat

El Mercat de les Flors presenta la programació de la temporada 2015-16 amb la vocació d’arribar a tots els públics i anant més enllà de la dansa. Us proposen diversitat, cooperació creativitat i activitats per a petits i grans!

Si voleu tenir tota la programació amb dates, horaris i preus, passeu pel Mercat i agafeu una de les guies que edita Time Out. Assabenteu-vos dels espectacles que s’hi veuran!

Ah, i dimecres dia 16 el Mercat presenta la seva temporada al públic, amb una gala amb actuacions dels artistes que actuaran enguany i un petit concert de la banda Astrio. Podeu confirmar la vostra assistència a publics@mercatflors.cat


Artistes de la casa
El Mercat de les Flors ha sigut trampolí per algunes de les companyies i artistes més reconeguts del moment. Ara consolidats, tornen al Mercat per presentar els seus últims espectacles. Podreu veure, per exemple, Fla.Co.Men., el nou espectacle d’Israel Galván on desplega la seva màgia flamenca.

Dins d’aquesta mateixa “família artística” com els agrada anomenar-se, també podreu trobar Vòronia, espectacle fosc i ple de tenebres de La Veronal, i el nou projecte de Roberto Olivan, que s’ha unit amb el ballarí sud-africà Gregory Maqoma per tornar a portar a escena el celebrat espectacle Lonely Toghether. No us perdeu, tampoc, els espectacles de Mal Pelo i Baró d’Evel.


Noms internacionals
El Mercat continua treballant per portar a Barcelona alguns dels millors artistes internacionals. Hi tindrem, per exemple, Sidi Larbi Cherkaoui, nou director artístic del Reial Ballet de Flandes, que presenta Factus V, una peça inspirada en textos de Noam Chomsky sobre propaganda política, informació i manipulació.

Al febrer, també hi podrem veure el nou espectacle de Hofesh Shechter, barbarians, que reuneix
tres peces breus que mostren visions diferents sobre la intimitat, la passió i la banalitat de l’amor.


Talent català
El talent de casa també estarà present en aquest temporada amb noms com els de Lali Ayguadé, que fa una recerca sobre la identitat a Kokoro, i el tàndem format per Guy Nader
& Maria Campos.

I al novembre no us perdeu el SÂLMON, el cicle amb propostes que tenen el poder de desbordar-se i posar en qüestió els límits del que s’entén per dansa. Hi veurem Bea Fernández, Tamata Cubas, El Conde de Torrefiel, Sònia Gómez, Javier Cuevas i Amalia Fernández, Ayra Hernández, la banda Les Sueques i Roser López Espinosa, entre molts altres artistes.

Un altre dels espectacles més esperats és linaugural, In Somni, un experiment impactant i atractiu en què col·laboren dos móns artístics per crear una proposta fantàstica: la Cobla
Sant Jordi amb la companyia de dansa urbana Kulbik Dance i el Dj Mario Nieto, que hi suma la música In Somni se serveix de l’imaginari oníric per tal de recrear tot un univers visual i sonor al voltant de la música electrònica i el so de la cobla en una posada en escena dinàmica i versàtil.


Per a tota la família

Una bona part de la programació està pensada per als més petits. Animeu-vos a anar-hi en família i descobriu el poder del moviment, la paraula, el vídeo, la música i la dansa. Hi podreu veure la companyia anglesa Stopgag i l’italià Alessandro Sciarroni dins el cicle d’inclusió social
Capacitats. També gaudirem del cicle Oh! Poètiques de la il·lusió, amb Xavier Bobés, Rocío Molina amb CaboSanRoque, Jordi Galí i Lluis Danès, entre d’altres.

Akram Khan també porta un espectacle pensat per a joves i fins i tot hi ha espectacles per nens de 0 a 5 anys com els del cicle Els més petits de tots. Aquesta temporada no sortireu del Mercat: hi ha espectacles per a tothom!

Aquí teniu el vídeo de la temporada!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat