Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El millor del Grec 2018

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

SCHATTEN
© Gianmarco Bresadola Schaubuehne am Lehniner Platz. ‘’SCHATTEN. Eurydike sagt". Von Elfriede Jelinek. Regie: Katie Mitchell, Buehne: Alex Eales, Kostueme: Sussie Juhlin-Wallen . Mit Jule Boewe, Stephanie Eidt, Renato Schuch, Maik Solbach. Premiere am 28. September 2016.

El millor del Grec 2018

Els espectacles que no et pots perdre del festival d'estiu de Barcelona

Per Andreu Gomila
Advertising

Un mes de juliol a Àsia. Això és el que ens proposa el Grec 2018, el segon de Cesc Casadesús com a director, que ha aconseguit reduir sensatament a 83 el nombre d'espectacles programats –veníem de 102 el 2017 i de 120, el 2016–, tot i que es posen a la venda la mateixa quantitat de tiquets (144.000). A més, el 46% dels muntatges tindran una dona a líder (dramaturga, directora i/o coreògrafa). I, sobretot, podrem veure gent que no havia passat mai per Barcelona, com l'anglesa Katie Mitchell o el francès Yoann Bourgeois, a banda de gaudir, per fi, del retorn de Jan Fabre. D'aquí, tindrem sobretot una amplíssima representació del teatre d'avantguarda que es fa a la ciutat i que triomfa fora de casa.

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising