El mirador de les paraules que no puc dir

Teatre

Time Out diu

Text i direcció: Carla Torres Danés. Intèrprets llengua oral: Cristal Barreyro Díaz i Eladio Herranz Frías. Intèrprets llengua de signes: Mireia Angulo i Mireia Isal Serna. Veu en off: Pep Ribas.
 
Obra de creació pròpia que incita a qüestionar-nos com un món envaït d’altes tecnologies per a la comunicació és també un món envaït per la soledat i el desig de comunicar-se de debò. Una reflexió sobre el nostre món, el món d’avui, les pors i els límits del llenguatge i de la comunicació. Una oda a l’esperança que, en la soledat intrínseca de l’ésser humà, no estem sols. 
 
Dos personatges (X i Z) amb problemes de comunicació i d’integració en el món es troben en un mirador d’una gran ciutat, on sempre havien cregut estar sols. Sempre fins avui, que descobreixen la presència de l'"altre" i permeten que la comunicació existeixi sense adonar-se'n. Amb un inici poc afortunat per part d'un d’ells, que espia l'altre, aniran descobrint que en realitat senten el mateix, que estan sols, i que van al mirador a refugiar-se i a confrontar-se amb les seves pròpies limitacions. Aquesta descoberta els unirà i canviarà el rumb de les seves vides, tal com ho fan totes les persones que, segons la llegenda japonesa del fil vermell, són unides temporalment per viure una intensa història.

Detalls

També t'agradarà