Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El pare de la núvia

El pare de la núvia

Teatre Teatre Condal , El Poble-sec Fins al dissabte 18 abril 2020
3 de 5 estrelles
2 de 5 estrelles
(1Comentari)
El pare de la núvia
1/2
El pare de la núvia
El pare de la núvia
2/2
El pare de la núvia

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Quan Joan Pera és el cap de cartell d’una funció ja se sap què veurem. I sabem també que, més o menys, riurem. Pera fa de Pera i és un goig per als seus seguidors que somriuen només que ell trepitgi l’escenari. Pera és un gran pallasso que ha construït una personalitat escènica que treballa tant la manera d’estar com la manera de dir i que no li fa fàstics a les situacions més ridícules, però gracioses, ja sigui vestir-se amb el vestit de núvia de la seva filla o passejar-se en calçotets per l’escenari tot pronunciant aquells "Oh, oh, oh" tan característics. Pera busca i troba la connexió amb el públic des que surt al prosceni per introduir l’embolic i descorre el teló per provocar el primer aplaudiment. Quina escenografia!

L’obra de Joel Joan i Hèctor Claramunt ha estat escrita, doncs, per servir de vehicle a Pera i poc importa, doncs, que s’allargassi massa, que utilitzi els recursos clàssics de la comèdia més baladrera com que el sastre sigui amanerat o les converses picants. Els gags hi son però qui s’encarrega de fer-los funcionar és Joan Pera. I per això, quan en alguns moments desapareix d’escena, la funció ho pateix. Atenció al duo amb Pep Sais que augura una nova i estranya parella.

Autors: Joel Joan i Hèctor Claramunt. Direcció: Joel Joan. Intèrprets: Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals i Sergi Vallés.

Per Santi Fondevila

Publicat

Detalls

Lloc de la ubicació Teatre Condal
Web del lloc www.teatrecondal.cat
Telèfon de la ubicació 93 442 31 32
Adreça Paral·lel, 91
Sants-Montjuïc
Barcelona
08004
Transport Paral·lel (M: L2-L3)
Preu 28 €

Dates i hores

Els usuaris diuen (1)

2 de 5 estrelles
0 comments