Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'El quadern daurat' al Teatre Lliure

  • Teatre
'El quadern daurat', de Carlota Subirós
Foto: Teatre Lliure'El quadern daurat', de Carlota Subirós
Publicitat

Time Out diu

L'adaptació de Carlota Subirós, aturada per la pandèmia, reprèn les seves funcions fins al 8 de novembre i amb noves incorporacions. Ara sí, viviu-la!

Doris Lessing va ser una autora d'aquelles que ens va deixar un gran llegat literari que enamora a tot aquell que el degusta. Entre les seves obres, la que s'aixecarà sobre l'escenari del Teatre Lliure de Montjuïc durant les següents setmanes: 'El quadern daurat'.
Carlota Subirós ha estat l'encarregada de portar a la vida i elaborar la primera versió teatral que s'ha fet d'aquesta novel·la, considerada una de les millors del segle XX.
Després d'una setmana en cartell, les funcions es van haver de cancel·lar a causa de la Covid-19, però ara tornen amb més força i ganes que mai. Segur que molts dels que us veu quedar amb ganes de veure-la en directe n'heu llegit la novel·la durant el confinament!
Nora Navas seguirà sent la protagonista d'aquest retrat fragmentat de la vida d'una dona compromesa durant els anys 50, en plena Guerra Freda i amb l'aparició del feminisme al rerefons. Però també s'han incorporat canvis: la Carlota Olcina substituirà la Marta Ossó en el paper d'Ella i en Marc Tarrida, en Guillem Barbosa en el de Tommy. Benvinguts!
A més, el muntatge ha reduït la seva durada a 2 hores per la supressió de la mitja part, com recomanen els nous protocols de prevenció de la pandèmia. Ara sí, preparats per viure-la? Doncs ja en podeu aconseguir les vostres entrades!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà