Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Teatre Poliorama
Teatre Poliorama

El Teatre Poliorama aixeca el teló amb dues propostes molt potents!

El teatre de la Rambla reobre amb dos espectacles sorgits del Festival Temporada Alta: un muntatge del director Àlex Rigola i una tragicomèdia de Paco Mir. No us els perdeu!

Time Out en col·laboració amb El Poliorama
Publicitat

El Poliorama, que porta a la Rambla des del 1982, es vol mantenir fort i sa durant molts més anys. Les portes han estat tancades durant mesos però ara tornen a obrir amb més ganes que mai i amb dos espectacles molt potents que faran les delícies dels amants del bon teatre. La temporada arrenca alternant funcions de dues obres íntimes: ‘Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers’, un projecte documental dirigit per Àlex Rigola, i ‘Mares i filles’, una tragicomèdia a mans del director Paco Mir. Dues obres defensades per grans intèrprets, que tracten des de perspectives diferents les relacions entre pares i fills, que no sempre són senzilles. Seguiu llegint, perquè us expliquem els detalls.  
A més a més, podreu gaudir del teatre amb la màxima seguretat, ja que el Poliorama pren totes les mesures, distàncies i protocols necessaris en aquests temps que corren. I és que el teatre i la cultura són espais segurs! 

‘Aquest país no descobert...’
Teatre Poliorama

‘Aquest país no descobert...’

A l’Àlex Rigola li van proposar fer un espectacle sobre la mort i, segons ell mateix afirma, li va quedar un espectacle sobre l’individualisme, el neoliberalisme, la família, l'amistat, l'amor... en definitiva, un espectacle sobre la vida. En ell, l’actriu Alba Pujol s’interpreta a ella mateixa conversant amb el seu pare, paper que interpreta en Pep Cruz. Un pare que és catedràtic d’història econòmica i que es troba en el seu últim cicle de quimioteràpia. A l’escenari, i amb pocs elements escènics, tots dos recreen converses i reflexionen al voltant de grans pensadors i artistes com Cioran, Shakespeare, Gil de Biedma, els germans Cohen o Peter Handke. Uns temes que giren al voltant del dolor i la mort amb notes d’humor i emotivitat que la fan catàrtica i generosa amb el públic.
L’obra es va presentar al Festival Temporada Alta 2019, va exhaurir entrades de totes les funcions i, ara, per fi arriba a Barcelona, al Teatre Poliorama, amb funcions programades fins al 30 d’octubre

‘Mares i filles’
Teatre Poliorama

‘Mares i filles’

Fer riure és molt difícil, però encara ho és més aconseguir que el públic rigui i alhora s’emocioni fins deixar anar alguna llagrimeta. Això és el que s’ha proposat en Paco Mir amb aquesta obra que signa ell mateix i que està protagonitzada per una mare, interpretada per l’actriu Mont Plans, i una filla, a qui dona vida l’Annabel Totusaus. Totes dues es retroben a l’habitació d’un hospital, després d’haver passat cinc anys sense parlar-se, i la conversa forçada que se’n derivarà portarà a la filla a descobrir aspectes inversemblants de la seva família.
‘De mares i filles’ és una versió de ‘I deien que plouria’, text amb el que Mir va quedar finalista al Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta 2013, que va allargar i adaptar sense perjudicar la trama original i que ja es va poder veure al Teatre Poliorama a l’estiu del 2019, esgotant entrades. Si sou dels que us vau quedar sense, ara, i fins al 25 d'octubre, teniu una nova oportunitat!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat