El vol de l'home ocell

Teatre
2 de 5 estrelles

Time Out diu

2 de 5 estrelles

No sé si se'n pot treure gaire, de suc, de les cançons de Sangtraït a l'hora de portar-les a escena en format de 'juke box musical', tot i que he d'admetre que la idea d'agafar 'El comte Arnau' per maridar-lo amb els temes de la mítica banda de heavy de La Jonquera no és del tot dolenta. Jugar amb dos plans, a l'estil de 'La història interminable', amb una nena apassionada per la història medieval, la Blanca, a qui li cau a les mans un llibre 'especial' i que, de cop, acabarà dins el relat fantàstic que llegeix i que nosaltres veiem en paral·lel també és una bona decisió dramatúrgica.

Però, malauradament, 'El vol de l'home ocell' té altres problemes. D'entrada, la qualitat vocal dels intèrprets és dubtosa, llevat de comptades excepcions. La coreografia és una mica matussera. I la direcció d'actors és inexistent. És un musical fet amb molts pocs recursos, sense gaires idees d'execució, lent, sense ritme. Això no obstant, amaga talent en brut, com el de Jordina Camps (Blanca), que aixeca el nivell de la funció quan és ella qui porta la veu cantant. O el de Marc Andurell (Gombrèn, ombra de la nit). Gent jove agosarada que ha intentat aprofitar l'oportunitat de mostrar-se en un teatre professional, a 24 euros l'entrada.

Text i direcció: Joan Gallart, a partir de 'El Comte Arnau', de Joan Maragall. Amb: Laura Macip, Jordina Camps, Marc Andurell, Anna Camps, Anna Estol, Meritxell Alarcón, Carles Camps, Helena Romaguera.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers