Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els dies que vindran

  • Teatre
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Creació: La Sueca, a partir de Txékhov. Direcció: Cristina Cervià. Amb: Clara Garcés, Mireia Vallès, Lavínia Vila.

El millor d’aquesta proposta genuïna i contemporània a partir de les quatre obres més conegudes del gran Txékhov és sens dubte la passió pel teatre, el desfici per estar dalt d’un escenari, que desprenen les tres actrius i que no pot si no recordar la il·lusió quimèrica de la mateixa Nina de 'La gavina' abans de marxar cap al desconegut.

Mar Casas, Clara Garcés i Mireia Vallès irradien el goig, la felicitat de qui fa allò que l’omple, allò que li dona el motiu per viure tot i reconèixer que la vida de l’artista no és precisament un camí de roses.

'Els dies que vindran' és un collage, un patchwork ben segur que molt treballat que busca conservar l’essència i la veu de Txékhov en una lectura formalment contemporània, com escriu la directora Cristina Cervià. Però no n'hi ha prou amb esporgar personatges, convocar situacions i acostar-nos les reflexions per aconseguir-ho. Sobretot per la distància que hi ha entre el fons dels personatges de 'La gavina', 'Les tres germanes', 'L’hort dels cirerers' i 'Vània' i l'estupenda i trencadora jovialitat amb què la directora ha impregnat la proposta.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
18-22 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà