Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
73 raons per deixar-te

Els escenaris més barcelonins de '73 raons per deixar-te'

El musical de Guillem Clua és la història d'una relació que acaba. Dos joves, l'amor i uns escenaris que de ben segur reconeixereu. Plaça Catalunya, Jaume I, Diputació... us llistem els espais de '73 raons per deixar-te', que podreu veure al Teatre Goya.

Publicitat

El Toni ronca, la Mercè fuma, ell canta a la dutxa, ell mai li diu que està guapa, ell es queixa de que sempre la rebutja, ell surt massa, ella es lleva massa aviat, ell vol tenir un gat, ella vol tenir un gos... Aquestes són algunes de les raons per les que el Toni i la Mercè decideixen separar-se. Al llarg del musical '73 raons per deixar-se' descobrim la seva relació, com va començar i com, ara, acaba. La seva història d'amor es pot explicar per alguns dels llocs on passa l'obra. Aquí en teniu alguns, això sí, sense spoilers que us esguerrin el final!

Plaça Catalunya

Plaça Catalunya

27 de maig de 2011. El Toni es manifesta a plaça Catalunya amb centenars d'indignats que, animats per l'entusiasme del 15-M, volen canviar el món. Samarreta vella, palestí al coll i moltes ganes de brega. La Mercè, en canvi, és a plaça Catalunya però amb un altre objectiu: comprar-se unes sabates a les rebaixes d'una famosa botiga. El destí i un mosso amb una porra amenaçant fa que es trobin i que el Toni salvi a la Mercè d'un "porrasso" al cap. Junts, corren i s'amaguen a un portal. Serà el principi de la seva història.

Portaferrissa

Portaferrissa

El mateix dia, després de l'ensurt amb el mosso d'esquadra, el Toni acompanya la Mercè a comprar les seves sabates. Tot i ser un revolucionari poc preocupat per la seva estètica, va de botiga en botiga acompanyant el seu nou amor. Són diferents, sí, però sembla que s'entenen.

Publicitat
Jaume I

Jaume I

Després d'una tarda de compres, el Toni acompanya la Mercè al metro. És allà, a la parada de Jaume I, on els dos joves es fan el seu primer petó.

Carrer Diputació

Carrer Diputació

Quan comencen a sortir, els dos protagonistes descobreixen que tenen moltes coses en comú: fins i tot de petits vivien al mateix carrer! Emmm... tot i que ell vivia a Diputació amb Monumental i l'altra a Diputació amb plaça Espanya... Potser no tenen tant en comú com pensen, oi?

Publicitat
L3 del Metro

L3 del Metro

El Toni és actor i tot i  que va a càstings li costa molt i molt trobar feina... Fins que en troba una de ben curiosa: posar la veu a la megafonia del metro, a la línia 3. Ja sabeu, allò de "Propera parada: Plaça Espanya. Correspondència amb línia 1 i Ferrorcarrils de la Generalitat". La parella i els seus pares es passen una tarda viatjant en metro i aplaudint de veu del Toni... Els problemes, però començaran just en una de les parades...

Vallcarca

Vallcarca

Doncs sí, sembla que els problemes del Toni i la Mercè s'accentuen a partir d'aquest viatge en metro. De fet, quan són entre Vallcarca i Penitents, el pare de la Mercè es comença marejar... Bé bé, no us expliquem més la història d'aquests dos joves. La podreu descobrir al Teatre Goya. Pugeu al vagó!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat