Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els Malnascuts: Hardcore propaganda

  • Teatre
Hardcore propaganda
Hardcore propaganda
Publicitat

Time Out diu

Direcció: Georgina Surià. Equip de direcció i dramatúrgia: Quim Carandell, Andrea Cuéllar, Sergi Ducet, Andrea Monje, Georgina Surià i Lluc Valverde. Repartiment: Belén Barenys, Marta Bessa, Blanca B. Möller, Pau Bonet, Gerard Casas, Inés Pertierra, Cristina Martínez, Luciano Palazzo, Laura Roqué, Aina Serena i Federico Zambrino.

Els Malnascuts, laboratori de creació jove de la Sala Beckett presenta la seva desena edició amb la obra 'Hardcore propaganda'.

Jo estic pitjor que tu. Ho he estat sempre, però mai t’ho dic. Més sol, més vulnerable. Jo estic pitjor. O no. Volem reflexionar sobre això conjuntament, explorar el significat d’estar junts i de celebrar-nos. De trobar-nos i fer festa. Si més no, deixar fer al desig. Que no té moral. Que tu no li importes i que jo tampoc. Explorem com la festa ens endreça i ens situa. Com ens organitza i quin poder ens dóna. Tu vols venir a les festes, m’ho has dit… Tothom ho vol, perquè allà és on passen les coses que han de passar. Així ha estat sempre. A l’origen de l’univers, quan els grecs es posaven com les greques, el desig va néixer de festa. El desig és un motor. Un motor Totxo… Que arriba cinc dies després del So de la Primavera.

Detalls

Adreça
Preu
5 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà