Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els nous espectacles del Teatre Lliure!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

El nacimiento de la bailarina
Foto: Fernando Alves Citemor 2017

Els nous espectacles del Teatre Lliure!

Dramaturgues, produccions pròpies i muntatges internacionals desfilaran pels escenaris del Teatre Lliure en el segon semestre de la seva temporada

Per Time Out en col·laboració amb Teatre Lliure
Advertising

Riure, emocionar-se i cantar, sí. Però també aturar-se, reflexionar i créixer: això és el que pretén el Teatre Lliure amb la nova programació del segon semestre de la temporada, que tindrà lloc des de febrer fins al juny. Durant aquests mesos, s’hi veuran un total de 15 obres que ens ajuden a entendre el present a partir de la relectura del passat, sempre amb la visió de transcendir col·lectivament i remoure consciències de cara al futur de tots. Un teatre adaptat a l’actualitat amb què us esperaran setmanes i setmanes de teatre per a tots els gustos i edats. Us l'expliquem!

Bonus Track
Bonus Track
Foto: Noemí Elias Bascuñana

Apostes pel futur

Un plat fort de la nova programació són les obres de dramaturgues i directores que cada vegada imposen més les seves veus, com Carol López i la seva comèdia 'Bonus Track'; l’espectacle existencial, 'La nostra parcel·la', dirigit per Lara Díez; o la innovadora proposta de Raquel Cors, 'Una', que marida documental i ficció sobre el plaer sexual.

Fet a casa

Moltes de les obres tenen en comú que són produccions pròpies, una característica molt present en tot el semestre que ens portarà o recuperarà regals com 'Sis personatges. Homenatge a Tomàs Giner': un espectacle inclusiu realitzat pel director del Lliure, Juan Carlos Martel Bayod, i Joan Yago, juntament amb Arrels Fundació. I és que el teatre continua buscant complicitats amb el teixit cultural i social de la ciutat per completar la seva diversa programació.

Advertising
Concours Européen de la Chanson Philosophique
Concours Européen de la Chanson Philosophique
Foto: Pierre Nydegger i Laure Ceillier

Noves lectures

Grans noms de l’escena actual ens aproparan a altres punts del món a través de reconeguts autors de la literatura com és el cas de la relectura de Carlota Subirós a 'El quadern daurat' de Doris Lessig o el tàndem de Juan Navarro i Gonzalo Cunill a 'En lo alto para siempre', a partir de textos de David Foster.

L’exterior, en primícia

La nova programació també comptarà amb dos muntatges internacionals inèdits al nostre territori: el suís Massimo Furian presentarà el musical filosòfic 'Concurs européen de la chanson philosophique'; i la italiana Emma Dante ens portarà al més enllà amb 'Le sorelle Macaluso'. I també s’hi podran trobar propostes destinades a la canalla com la divertida Poulette Crevette, de la companyia francesa La balaine – cargo. 

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising