Els ocells

Teatre
Recomanat
4 de 5 estrelles
Els ocells
1/3
Foto: Anna FàbregaEls ocells
Els ocells
2/3
Foto: Anna FàbregaEls ocells
Els ocells
3/3
Foto: Anna FàbregaEls ocells

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Fa segles Aristófanes va deixar escrita una comèdia de déus, homes i ocells. D'aquell text sobre els atenesos i la seva imperfecta democràcia, Joan Yago s'ha quedat amb el títol ('Els ocells') i la construcció d'una ciutat entre els núvols. Refugi-presó per a una societat d'aus, esclavitzada per un guru humà que els ha venut la bíblia del neoliberalisme com a salvació. Un punt de partida per a què Yago –en perfecta sintonia amb la militància farsesca de La Calòrica– escrigui uns entremesos amb un humor polític brutal. Episodis per a què Xavi Francès –tros d'actor totterreny–, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López i Marc Rius –dirigits per Israel Solà– es llueixin com a personatges emplomallats d'una faula sense moral, protagonistes d'un sec drama social, caricatures d'una comèdia hilarant o artistes d'un cabaret roig on cada nit es tallen caps i ales.

Espectacle no del tot perfecte, però incommensurable en la seva capacitat de mofa i escarni contra els venedors de fum de l'escola de Chicago. Farsants que Yago-Solà dibuixen amb tanta nitidesa que és molt fàcil saber qui són. Un festival de clatellots ben donats.

Una creació de: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Albert Pascual, Marc Rius, Israel Solà, Júlia Truyol i Joan Yago. Dramatúrgia: Joan Yago. Direcció: Israel Solà. Amb: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López i Marc Rius.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers