Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Els ocells' a la Sala Beckett

  • Teatre, Comèdia
  1. 'Els ocells', de La Calòrica
    Foto: Anna Fabrega'Els ocells', de La Calòrica
  2. 'Els ocells', de La Calòrica
    Foto: Anna Fabrega'Els ocells', de La Calòrica
  3. 'Els ocells', de La Calòrica
    Foto: Anna Fabrega'Els ocells', de La Calòrica
Publicitat

Time Out diu

La Calòrica torna a la sala del Poblenou amb la seva premiada producció basada en l'obra d'Aristòfanes, una sàtira política actualitzada

Entre 'Els ocells' que va escriure Aristòfanes, a l'Antiga Grècia, i 'Els ocells' que presenten La Calòrica han passat 2.500 anys de diferència. Un temps enorme que separa dos tipus de societat totalment diferents, però que, tot i això, tenen en comú el fet de ser totes dues víctimes de la política. I és que, tal com declara La Calòrica, ens trobem en una crisi democràtica sense precedents, un context molt semblant al que mostrava Aristòfanes, fent que la seva crítica sigui ara més present que mai.
La Calòrica ha fet una adaptació d''Els ocells' centrada en l'increment del populisme neoliberal, els mecanismes emocionals que el fan funcionar i els motius del seu apogeu global. Una revisió moderna, adaptada a la nostra actualitat i amb les dosis d'humor i reflexió que caracteritzen la companyia. Però, tot i això, amb el caràcter reivindicatiu i crític que es desprèn del text original.
L'obra va ser una de les més aplaudides de la temporada passada a la Sala Beckett i va guanyar, entre altres, el Premi Teatre Barcelona 2019 al Millor espectacle de petit format. Ara, teniu una segona oportunitat per descobrir-la (o gaudir-la de nou!) en el mateix escenari, de l'1 de desembre fins al 10 de gener. Ja podeu adquirir les vostres entrades!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà